News

Cristian Tudor Popescu îl umilește pe Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș: “Înseamnă că e prost, dar e al nostru”

13.04.2021 | 07:54
Cristian Tudor Popescu il umileste pe Vlad Voiculescu dupa tragedia de la Victor Babes Inseamna ca e prost dar e al nostru
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție vehementă după tragedia de luni seară de la Victor Babeș și l-a umilit pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății tocmai salvat de Coaliție de la o demitere care pare tot mai iminentă.

În lumina ultimei tragedii din sistemul medical românesc, CTP și-a amintit de faptul că Dan Barna, liderul USR, a spus despre ministrul Sănătății că nu e un diamant, ”dar nu avem altul mai bun”.

ADVERTISEMENT

Gazetarul a tradus în stilul său caracteristic aceste cuvinte și a declarat că nu înțelege de ce USR nu poate găsi ”medic valoros din țara asta, un cadru universitar, o persoană mai presus de orice suspiciune în ce privește integritatea și competența și să o pună în această funcție” pe care o ocupă Voiculescu în prezent.

Cristian Tudor Popescu îl umilește pe Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș

Cristian Tudor Popescu s-a pronunțat, luni noapte, despre tragedia petrecută la Spitalul Victor Babeș din Capitală, în urma căreia au murit trei pacienți. Acesta afirmă că nu este vorba doar despre un eveniment tragic, întrucât că nu e primul de acest fel, ci vine după cele petrecute la Piatra Neamț, la Balș și mai recent la Spitalul Foișor.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, CTP a comentat și acțiunile din ultima perioadă ale Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și ale coaliției de guvernare.

După ce Dan Barna a spus despre Voiculescu că nu e vreun diamant, dar USR nu are altul mai potrivit pentru acest post, CTP l-a umilit pur și simplu pe titularul de la Sănătate, despre care a spus că ”Înseamnă că e prost, dar e prostul nostru”.

ADVERTISEMENT

Îl avem pe Voiculescu, care nu e diamant, spune domnul Barna, dar e prost. Adică ce înseamnă că nu e diamant, dar nu avem altul mai bun? Înseamnă că e prost, dar e prostul nostru. Și nu permitem, pentru că noi suntem USR-Plus și nu permitem să-l dați jos.

Este și ilogic ce a spus domnul Barna, e profund ilogic. A spus că deși nu e diamant domnul Voiculescu, noi nu avem altă soluție mai bună. Care noi?, a spus jurnalistul la Digi24.

ADVERTISEMENT

CTP, sfat pentru USR PLUS în privința înlocuirii lui Voiculescu

Cristian Tudor Popescu le transmite liderilor USR PLUS să caute ”un medic valoros din țara asta, un cadru universitar, o persoană mai presus de orice suspiciune în ce privește integritatea și competența” și să o numească în locul lui Voiculescu. Asta dacă nu au pe nimeni în partid peste el.

”Păi dacă USR Plus nu găsește în rândurile sale, ale membrilor, simpatizanților, pe nimeni mai bun decât Voiculescu, ce împiedică USR Plus să ia un medic valoros din țara asta, un cadru universitar, o persoană mai presus de orice suspiciune în ce privește integritatea și competența și să o pună în această funcție în folosul cetățenilor, girată și sprijinită de USR Plus. E ilogic ce spune domnul Barna”, a mai spus gazetarul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT