„E o seară extraordinară pentru tenisul românesc. Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie! Eu nu știu un meci mai bun decât cel făcut de Irina Begu și Monica Niculescu împotriva campioanelor mondiale. A fost un spectacol omenesc extraordinar al celor două fete. Rar am văzut două ființe omenești care să se completeze în acest fel, să fie la un moment dat o singură ființă. Au fost momente când Irina a fost mai jos, au fost momente când a coborât Monica, dar de fiecare dată cealaltă i-a venit în ajutor. Așa au și câștigat” a declarat Cristian Tudor Popescu după victoria României înregistrată la Ostrava.

Cristian Tudor Popescu, jos pălăria în fața fetelor de la FED Cup! CTP
Cristian Tudor Popescu nu a vrut să vorbească despre viitorul adversar al României în FED Cup, naționala Franței

Cristian Tudor Popescu, jos pălăria în fața fetelor de la FED Cup!

Cristian Tudor Popescu crede că Simona Halep a făcut diferența. Jurnalistul nu le-a luat însă de merite nici fetelor de la dublu care au luptat exemplar.„Siniakova s-a înmuiat pe final. Fetele noastre au câștigat după un moment delicat când au fost egalate la 4. Mă bucur că am apucat să trăiesc să văd un asemenea spectacol. Am învins cea mai puternică echipă de FED Cup din lume, câștigătoare de 11 ori a acestui trofeu. Putem spera la orice de acum.

Nu vreau să spun nimic despre meciul cu Franța, am și eu superstițiile mele. Haideți să ne bucurăm de această seară și calculele pentru viitor să le facem altădată. Simona a fost impresionantă din punct de vedere mental. N-a jucat cel mai bun tenis al ei. Siniakova n-a avut nicio șansă în fața Simonei, jucătoarea noastră era în altă ligă”, a mai spus Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

  • 2-3 a fost scorul partidei Cehia – România desfășurată în FED Cup