Sporturi

Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep după victoria cu Qiang Wang. “Sper să nu mai repete ceea ce a făcut! Nu sunt niște aplaudaci!”

27.03.2019 | 21:05
Cristian Tudor Popescu o critica pe Simona Halep dupa victoria cu Qiang Wang Sper sa nu mai repete ceea ce a facut Nu sunt niste aplaudaci

Simona Halep a obținut victoria în fața jucătoarei de tenis Qiang Wang, scor 6-4, 7-5, și s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami, dar Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe sportiva noastră pentru atitudinea avută în fața antrenorului Daniel Dobre.

Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep după victoria cu Qiang Wang

A făcut un joc excelent în primul set. Trebuia să termine mai repede. Și-a dominat adversara. A ales să se bată parte în parte la mijlocul terenului, nu au făcut pasul în față niciuna. Este o diferență între aceasă atitudine a Simonei și cea din momentul în care îi venea să îi mănânce din priviri pe cei din staff-ul ei. 

Sper să nu mai repete ceea ce a făcut în această seară pentru că nu are dreptate. Ea așteaptă ca staff-ul ei să fie galeria ei. Este o greșeală de abordare. Simona se poate uita la domnul Stere Halep care a aplaudat și a sărit în picioare mai tot timpul, sau la suporterii care o susțin. Ce ar fi trebuit să facă? Să îi spună mamei de ce nu stă în picioare și nu o aplaudă? Ea nu a schițat niciun gest. Ce sunt cei din staff-ul ei? Niște aplaudaci? Nu sunt genul de persoane care să sară în sus, să se exteriorizeze. Nu este cazul ca Simona să aștepte de la antrenor să o aplaude. I-a spus să nu aplaude când face punct cealaltă jucătoare, asta e în mintea ei plină de nervi. Nu e normal! În lumea civilizată a tenisului se aplaudă când adversara face un punct bun. Nu se poate ca Daniel Dobre să fie așa cum nu îi e felul. Să îl vedem sărind în sus la fiecare minge bună a Simonei… Nu se poate așa. 

Nu este în regulă. Nu cred că este bine ca ea să facă astfel de gesturi în continuare. Nu se mai putea concentra la ce trebuia să facă pe teren că stătea cu ochii la cei din staff-ul ei. Eu cred că Daniel Dobre va trece peste acest moment. Simona o să se mai gândească în legătură cu meciurile următoare, cu finala și nu cred că o să se mai întâmple un astfel de episod“, a spus Cristian Tudor Popescu la Digisport Special.