ADVERTISEMENT
News

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră despre SUA. Ce s-ar întâmpla dacă rezultatele prezidențiale ar fi întoarse

Autor: Adrian Baciu | 07.01.2021 | 08:22
Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră despre SUA. Ce s-ar întâmpla dacă rezultatele prezidențiale ar fi întoarse
Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră despre SUA. Ce s-ar întâmpla dacă rezultatele prezidențiale ar fi întoarse

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a lansat atacuri dure la adresa lui Donald Trump și a făcut previziuni sumbre despre SUA după protestele violente de miercuri, 6 ianuarie, de la Capitoliu.

ADVERTISEMENT

CTP a comentat momentul în care Joe Biden ar trebui să fie validat ca președinte al Statelor Unite, spunând despre susținătorii lui Trump că vor să răstoarne democrația în cea mai mare putere mondială.

În opinia omului de presă, ceea ce se petrece peste ocean nu este decât un ”act de terorism, condus, lansat și inițiat de către președintele SUA”.

Cristian Tudor Popescu spune ce s-ar întâmpla dacă rezultatele prezidențiale ar fi întoarse în SUA

CTP a comentat în termeni foarte duri momentul în care Joe Biden ar trebui să fie validat ca președinte al Statelor Unite, însă sute de susțintători ai lui Trump au intrat în Capitoliu si aproape că răstoarnă democrația în cea mai mare putere mondială.

ADVERTISEMENT

Gazetarul afirmă că Donald Trump ”Vrea să transforme America în Reich-ul pentru o mie de ani”.

”Am spus-o și am repetat-o până m-a durut capul, acest individ, Trump, este capabil de orice, va recurge la orice mijloace pentru a își păstra puterea, și asta se întâmplă acum. Văzând imaginile, am senzația unui serial prost.

Acesta este terorism la nivel de stat, condus și lansat, inițiat, acum câteva ore în discursul acela la miting, de către președintele SUA, care le-a cerut suporterilor săi să vină și să intervină.

ADVERTISEMENT

Ce vedem, este cea mai gravă lovitură la adresa statului american, la adresa ideii de America, de la războiul civil încoace. Pentru că vine din interiorul Americii, nu din exteriorul ei”, a spus CTP la Digi24.

CTP, despre fanii lui Trump: ”Vor să răstoarne pur și simplu statul american democratic și să îl înlocuiască cu o dictatură ca în Coreea de Nord”

Cristian Tudor Popescu avertizează asupra pericolului care pândește democrația de peste ocean și spune că dacă rezultatele alegerilor ar fi întoarse, SUA ar putea deveni un stat autoritar.

ADVERTISEMENT

”Ce vor acești oameni? Să presupunem că ar izbândi în demersul lor. Ce înseamnă izbânda lor, a acelor inși care au ocupat acum Capitoliul? Înseamnă instaurarea dictaturii în America. Înseamnă transformarea Americii într-o Coree de Nord, cu Donald Trump și familia lui, dictatori ereditari. El pe viață, și urmașii lui.

Ce altceva să vrei în momentul în care vii și răstorni prin forță rezultatul alegerilor democratice, certificate de toate instituțiile statului american?

ADVERTISEMENT

Acești oameni vor să răstoarne pur și simplu statul american democratic și să îl înlocuiască cu o dictatură ca în Coreea de Nord, ca în unele țări africane. Nici măcar Vladimir Putin, sau Xi Jinping, care sunt dictatori pe viață în țările lor, în Rusia și în China, nu au fost puși în pozițiile respective prin lovitură de stat.

Prin năvălirea de teroriști în sediile parlamentelor din Rusia și din China. Nu! Totuși, au fost puși prin niște proceduri, care nu au legătură cu libertatea de voință a alegătorilor, dar măcar prin niște proceduri, prin niște instituții.

În acest moment, Statele Unite se situează sub Rusia și sub China. Se duc spre Coreea de Nord, prin ce vedem acolo”, a mai spus CTP pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT