News

Cristian Tudor Popescu, reacție neașteptată după interviul Andreei Esca. Puțini se așteptau să spună așa ceva despre prezentatoarea Știrilor Pro TV

20.07.2020 | 23:53
Cristian Tudor Popescu reactie neasteptata dupa interviul Andreei Esca Putini se asteptau sa spuna asa ceva despre prezentatoarea Stirilor Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a vorbit în urmă cu puțin timp despre cazul prezentatoarei Andreea Esca, infectată cu noul tip de coronavirus. Renumitul jurnalist a avut o reacție surprinzătoare, puțină lume probabil s-ar fi așteptat să spună aceste cuvinte despre știristă.

Renumitul analist are multe cuvinte de laudă la adresa știristei despre care spune că este „un simbol al tonicității și al vioiciunii”. CTP este de părere că datorită interviului acordat de Andreea Esca colegului ei, Cosmin Stan, chiar și oamenii sceptici ar trebui să creadă acum în COVID-19.

ADVERTISEMENT

De asemenea, gazetarul susține că vedeta Pro TV a făcut un lucru extrem de greu când a vorbit despre drama prin care a trecut din cauza virusului atât ea, cât și alți doi membri ai familiei sale. Soțul prezentatoarei, Alexandre Eram, și fiul lor, Aris, au avut la rândul lor boala.

CTP, reacție după interviul știristei Andreea Esca legat de coronavirus

O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni. N-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecțiunea. 

ADVERTISEMENT

Acum nu a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt – și anume acela de a iubi. Andreea Esca salvează suflete, a făcut un lucru foarte greu, să povestești în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate.

Cred că și cei mai căpățânoși dintre cei care refuză existența virusului ar reacționa. Andreea este simbolul tonicității, al vioiciunii, aproape că nu-ți imaginai boala împreună cu ea, dar iată că virusul i-a atins soțul, i-a atins fiul.

ADVERTISEMENT

A făcut un lucru foarte greu, nu știu câți dintre noi ar putea face, și anume să povestești în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate precum este soțul Andreei, Alexandre Eram, un om care a ajuns în pragul morții. Pentru că asta s-a întâmplat acolo.

A ajuns în pragul morții până la transfuzia cu plasmă, cu anticorpi care a reușit să-l scoată din acel moment al iadului, când spunea «Nu mai pot!». Ca să faci așa ceva este cu totul ieșit din comun. E maximum ce poți să faci ca gazetar!”, a declarat celebrul jurnalist la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul nu este de acord cu Andreea Esca, în contextul pandemiei

În altă ordine de idei, CTP a mărturisit că nu este de acord cu afirmația prezentatoarei știrilor de la Pro TV când numește virusul din China un „nemernic”. Gazetarul este de părere că problema nu e la coronavirus, ci mai degrabă la oameni, numind boala „un rechin”.

„Nu sunt de acord cu ce a zis Andreea, a zis «Nemernicul ăsta de virus»…Virusul nu e nemernic. În mare parte a existenței lui, nici nu e viu.

Virusul nu e nemernic, cum nu e nemernic un rechin care îți mănâncă piciorul pentru că ai intrat în bazin sau într-o zonă semnalizată cu «Aici sunt rechini!», a completat celebrul jurnalist, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT