Sport

Cristian Tudor Popescu salută victoria Simonei Halep în fața Anisimovei: „Cred că a luat niște lecții de hipnoză! A paralizat-o”. Exclusiv

Reputatul ziarist, Cristian Tudor Popescu, a analizat în exclusivitate pentru FANATIK victoria senzațională a Simonei Halep în fața Amandei Anisimova și calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon.
06.07.2022 | 17:04
Cristian Tudor Popescu saluta victoria Simonei Halep in fata Anisimovei Cred ca a luat niste lectii de hipnoza A paralizato Exclusiv
ADVERTISEMENT

Simona Halep a întâlnit-o din nou în sferturile de finală ale unui turneu pe Amanda Anisimova, pe care o învinsese în urmă cu două săptămâni la Bad Homburg și a reușit o nouă victorie mare în fața americancei. Cristian Tudor Popescu a analizat în exclusivitate pentru FANATIK marele duel din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Cristian Tudor Popescu pentru FANATIK, după calificarea de senzație a Simonei Halep în semifinale la Wimbledon: „A reușit să o sperie și pe Anisimova!”

Cristian Tudor Popescu a comentat în exclusivitate pentru FANATIK calificarea Simonei Halep în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după un meci excelent împotriva Amandei Anisimova, scor 6-2, 6-4.

ADVERTISEMENT

„Cred că în afară de serviciu, pe care l-a îmbunătățit în mod vizibil, atât primul cât și al doilea, Simona a mai luat niște lecții de hipnoză, pentru că a reușit să o sperie și pe Anisimova. A dominat-o psihic la fel de la începutul meciului, ca pe Badosa. 

Nu a știut ce să joace, a încercat să lovească tare, a văzut că nu intră și apoi a vrut să țină mingea în teren. Nici asta nu a funcționat pentru că i-a deschis imediat unghiurile Simona și a pus-o în dificultate. Foarte, foarte slab nivelul de joc al Anisimovei. Nu avem cum să nu observăm acest lucru. La Bad Homburg măcar Anisimova nu a mai fost atât de presată psihic și crispată.

ADVERTISEMENT

La Londra a fost pur și simplu speriată de la începutul meciului. Nu am văzut încă statistica loviturilor neforțate. Au fost enorme! A trimis mingi pe care le avea în mână în afara terenului cu grămada”.

Cristian Tudor Popescu: „A reușit o lovitură care l-ar fi făcut mândru și pe Rod Laver!”

CTP a apreciat din nou faptul că Simona Halep a reușit să impresioneze cu „lovituri speciale”, câștigătoare, iar acest lucru este un semn extrem de important în perspectiva meciului cu Rybakina.

ADVERTISEMENT

„Acest meci mi se pare câștigat din psihic de Simona, care a exercitat o presiune formidabilă, care a paralizat-o pe Anisimova. Asta s-a întâmplat! Altfel, iată un semn al încrederii. Ceea ce le umple de anxietate pe adversare, e nivelul uriaș de încredere în sine al Simonei și în jocul ei.

În meciul cu Badosa a fost acel demivolé stop remarcabil, făcut la un metru de fileu! Și în acest meci, a avut un slice de rever razant cu fileul, lovitură pe care Simona o execută din an în paște, o lovitură de care ar fi fost mândru și Rod Laver, care era în tribună la meci! Punct din slice de rever în unghi închis? Extraordinar! E o lovitură rarisimă pentru Simona, pe care a executat-o impecabil!

ADVERTISEMENT

Ce arată asta? Când poți face lovituri care nu sunt familiare, înseamnă că nivelul tău de încredere este foarte, foarte mare. Asta este ceea ce vine peste adversare, e o presiune fizică peste fileu. Iată că două jucătoare puternice precum Badosa și Anisimova au fost anihilate de Simona Halep”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 624.642 de dolari a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon
ADVERTISEMENT