News

Cristian Tudor Popescu, serie de acuze după eșecul Rovanei Plumb! “Viorica Dăncilă va rămâne pe scaunul acela, de unde nu va putea fi decât descarcerată”

27.09.2019 | 09:42
Cristian Tudor Popescu serie de acuze dupa esecul Rovanei Plumb Viorica Dancila va ramane pe scaunul acela de unde nu va putea fi decat descarcerata

Cristian Tudor Popescu a lansat o serie de acuze după eșecul Rovanei Plumb! Jurnalistul crede că Viorica Dăncilă ar trebui să-și dea demisia acum, având în vedere că ea a fost cea care a propus-o drept comisar european la Bruxelles pe Plumb. CTP spune că toți liderii PSD sunt vinovați pentru că au trimis-o pe aceasta în Parlamentul European, deși știau de problemele pe care le are. Au făcut asta pentru că au crezut că ”ce merge în Parlamentul de la București, pe Dâmbovița, merge și la Bruxelles”.

Cristian Tudor Popescu, serie de acuze după eșecul Rovanei Plumb!

”Doamna Dăncilă trăiește un triumf în acest moment, pentru că ce a spus dânsa, ce a repetat de zeci de ori în ultimele luni, și anume că nu putem să ne permitem compromiterea imaginii României în cazul în care s-ar dovedi că un candidat care reprezintă România, spunea dânsa, are niște probleme, să și le rezolve și după aceea…, pentru că altfel e foarte rău pentru România. Numai că subiectul acestor ziceri era doamna Kovesi, nu era doamna Plumb. Iar acum s-a întâmplat exact ce a spus doamna Dancila, numai că datorită, mulțumită doamnei Plumb.

Doamna Plumb este cea care a compromis imaginea României în acest moment, în mod brutal. Pentru că, vă dați seama, după o asemenea propunere care a fost avansată… știți de ce? Că ne putem întreba, domnule, de ce au mers totuși până în pânzele negre cu Plumb? Măcar între ei știau că nu e în regulă acolo, știau foarte bine cine Plumb și câte matrapazlâcuri a făcut, ce satrapie a constituit în Dâmbovița acolo, cat costă 250.000 de euro Mercedesul fiului ei, știu foarte bine toate aceste ticăloșii pe care le-a făcut femeia tipică de partid PSD, Rovana Plumb de-a lungul timpului.

Cristian Tudor Popescu, serie de acuze după eșecul Rovanei Plumb! CTP
CTP este nemulțumit de vizita Vioricăi Dăncilă în SUA. Sursa foto – facebook

“Viorica Dăncilă va rămâne pe scaunul acela, de unde nu va putea fi decât descarcerată”

De ce au trimis-o totuși? Pentru că și-au imaginat, așa e mintea lor, modelată, nu pot să iasă din acest tipar, că ce merge ca la București și ca în Dâmbovița, ce merge în Parlamentul României, unde doamna Plumb a fost scoasă pe ușa din spate, ca să nu facă faţă justiției de către majoritatea PSD- ALDE, ce merge, deci, la București și pe Dâmbovița merge și la Bruxelles. Și acum s-au ciocnit de realitate” , a spus Cristian Tudor Popescu pentru Știrile PRO TV

CTP spune că Viorica Dăncilă a compromis imaginea României șo critică și vizita oficială a premierului în SUA, deoarece acolo s-a întâlnit doar cu un … ”primar de oraș, pe un hol”. ”Dacă e vorba de compromiterea imaginii României, această sintagmă liberă pe care a tot vehiculat-o doamna Dăncilă, dânsa este răspunzătoare pentru trimiterea doamnei Plumb candidat, este răspunzătoare din acest punct de vedere pentru compromiterea imaginii României și mai este răspunzătoare direct dintr-un punct de vedere, pentru că tocmai s-a dus la Washington ca să se întâlnească cu un primar de oraș, pe un hol, într-un foaier.

Asta a fost toată realizarea deplasării pe bani grei, cu soți, soții, cu consoarte și consorți, la Washington a premierului României. Ar trebui să-și dea demisia. Doamna Dăncilă, odată cu respingerea doamnei Plumb ar trebui să-și dea demisia, pentru că și-a asumat 100 % …și-a asumat-o pe doamna Plumb, deci a pus România în această situație. Nu va face acest lucru doamna Dăncilă, va rămâne pe scaunul acela de unde nu va putea fi decât descarcerată. Altă posibilitate nu văd. Și va lua o hotărâre și mai proastă, după părerea mea, decât varianta Rovana Plumb.”