Sport

Cristian Tudor Popescu, analiză dură a evoluției Simonei Halep la WTA Doha. ”Actuala ei condiție fizică nu îi mai oferă nicio perspectivă să câștige”

Simona Halep a fost eliminată din primul tur al turneului WTA Doha, iar evoluția ei a fost aspru criticată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu care nu crede că în acest moment românca mai poate să câștige vreun meci.
21.02.2022 | 23:46
Cristian Tudor Popescu analiza dura a evolutiei Simonei Halep la WTA Doha Actuala ei conditie fizica nu ii mai ofera nicio perspectiva sa castige
Cristian Tudor Popescu, a criticat aspru prestația Simonei Halep la turneul WTA Doha. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial Simona Halep a început perfect anul cu un triumf la Summer Set 1 Melbourne, dar în următoarele turnee evoluțiile ei au fost oscilante.

Totul a culminat cu eliminarea din primul tur al turneului de la Doha, învinsă de Caroline Garcia în minimum de seturi. Jurnalistul Cristian Turdor Popescu a analizat evoluția Simonei și a trans o concluzie dură.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a jucat ”la țăcăneală” în opinia lui CTP

Anul început perfect la Summers Set 1 Melbourne a continuat prost pentru Simona Halep. Eliminată în optimi la Australian Open, a urmat semifinala de la Dubai, cu Jelena Ostapenko.

După un prim set foarte bun, românca a pierdut controlul partidei șu ultimul set la zero. La Doha, traseul îi era oricum defavorabili încă de la tragerea la sorți în urma căreia a fost încrucișată cu Caroline Garcia.

ADVERTISEMENT

Franțuzoaica nu a avut milă de fostul lider mondial. A dominat întâlnirea de la un capăt la altul și s-a impus fără categoric, scor 6-4, 6-3. Evoluția Simonei este îngrijorătoare în opinia jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

”După Dubai, la Doha, Simona Halep se află tot în deșert: continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală, așteptând greșeala adversarei.

ADVERTISEMENT

Cred că și actuala ei condiție fizică nu îi mai oferă nicio perspectivă să câștige jucând așa în fața unei adversare care nu face decât să intre în teren și să o atace suficient de puternic și precis. Ceea ce a făcut Caroline Garcia”, a scris CTP pe pagina personală de Facebook.

Simona Halep continuă să joace fără a avea un antrenor

Cea mai plauzibilă explicație a ”căderii” marii campioane în decurs de doar o lună este faptul că sportiva nu mai are oficial vreun antrenor.

ADVERTISEMENT

Nemulțumită de comunicarea pe care a avut-o cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, la Australian Open, a decis să-i concedieze, imediat după eliminarea din optimi.

Sportiva a anunțat la începutul acestei luni că a ajuns la un acord cu noul antrenor, Piotr Sierzputowski, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, dar s-a pregătit singură pentru turneele de la Dubai și Doha.

Piotr Sierzputowski este fostul tehnician al polonezei Iga Swiatek, iar colaborarea dintre cei doi ar trebui să înceapă în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT