Fotbal intern

Cristiano Bergodi a plecat în Italia în pauza cu meciuri internaționale! Doar 8 jucători au rămas la pregătiri. Care este situația lui Koljic. Exclusiv

01.09.2020 | 13:13
Cristiano Bergodi a plecat in Italia in pauza cu meciuri internationale Doar 8 jucatori au ramas la pregatiri Care este situatia lui Koljic Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a mai spălat din amărăciunea eșecului cu Lokomotiv Tbilisi din primul tur preliminar al Ligii Europa în ultimul meci cu Astra, câștigat cu 2-0. Oltenii au promis că vor fi mai organizați după pauză, însă au rămas doar 8 jucător la pregătiri în această perioadă.

Din informațiile FANATIK, Cristiano Bergodi a plecat în Italia. Antrenorul pleacă pentru prima dată în țara natală de când a semnat cu Universitatea Craiova, în luna mai. El a vrut să plece după finala campionatului cu CFR Cluj, însă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

La pregătiri au mai rămas doar 8 jucători. Asta pentru că oltenii au foarte mulți jucători la loturile naționale, dar și accidentați. Alexandru Cicâldău, Dan Nistor și Nicușor Bancu sunt convocați de Mirel Rădoi la meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor.

Cristiano Bergodi a plecat în Italia în pauza cu meciuri internaționale! Doar 8 jucători au rămas la pregătiri

Valentin Mihăilă a fost chemat de Adrian Mutu pentru meciurile selecționatei U-21 cu Finlanda și cu Malta, în timp ce Ștefan Baiaram, Ionuț Mitran și Marian Danciu sunt la naționala U-19 a României.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a fost și el convocat la naționala mare a Bosniei pentru meciurile cu Italia și Polonia. Numai că atacantul s-a accidentat la genunchi. Chiar și așa, bosniacul s-a prezentat la națională unde medicul de acolo va decide dacă rămâne sau nu la acțiunile primei reprezentative.

Oltenii vor jucători cu experiență! Ce transferuri au făcut până acum

Vladimir Screciu trebuia să fie și el la pregătiri cu echipa, însă, din informațiile FANATIK, și el a suferit o accidentare și nu se va putea pregăti cu echipa în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova visează la titlu în acest sezon după ce a ratat de puțin în stagiunea trecută acest obiectiv. “Finala” pierdută cu CFR Cluj a lăsat însă urme adânci, iar patronul Mihai Rotaru a decis să transfere mai mulți jucători cu experiență în această perioadă.

Oficialii Universității Craiova au pus pe seama lipsei de experiență a jucătorilor eșecul cu CFR Cluj din ultima etapă și au acționat. Astfel, au venit jucători precum Marius Constantin, Paul Papp, Alexandru Tudorie și Vladimir Screciu.

ADVERTISEMENT

Craiova caută un portar! S-au înțeles cu Pleșca, dar transferul nu a fost încă anunțat

Oltenii sunt și în căutarea unui portar. David Lazar a fost dorit insistent pe “Ion Oblemenco”, însă oficialii clubului s-au lovit de pretențiile Astrei și s-au reorientat către Răzvan Pleșca, de la Gaz Metan Mediaș.

Deși, portarul și clubul s-au înțeles, înțelegerea încă nu a fost parafată și rămâne de văzut dacă acest transfer se va realiza. Presa din Italia scrie că Mirko Pigliacelli este aproape de o revenire în Serie A, fiind dorit de Reggiana.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 2,75 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT