Sport

Cristiano Bergodi, ameninţător înainte de FCSB – Sepsi: “Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul!”

Cristiano Bergodi a anunţat că Sepsi vine la Bucureşti să ia toate cele trei puncte, obiectivul echipei fiind calificarea în play-off.
11.03.2023 | 20:15
Cristiano Bergodi amenintator inainte de FCSB  Sepsi Mergem la Bucuresti sa castigam meciul
Cristiano Bergodi, pe banca lui Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB – Sepsi este un meci cu miză pentru ambele echipe. Roş-albaştrii speră să mai reducă din ecart faţă de primele clasate înainte de play-off, în timp ce Sepsi vrea să prindă in-extremis un loc în top 6.

Cristiano Bergodi, ameninţător înainte de FCSB – Sepsi: “Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul!”

După ce s-a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova, Sepsi a alunecat în afara play-off-ului. Şi dacă oltenii lui Mititelu vor învinge la Sibiu, covăsnenii trebuie să scoată un rezultat pozitiv pentru a rămâne în cărţi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a avut un mesaj ameninţător înaintea duelului pe Arena Naţională spunând că Sepsi nu a venit în excursie la Bucureşti şi vrea toate cele trei puncte:

„Ne-am pregătit bine. Ne-am revenit din punct de vedere al moralului după meciul cu CFR Cluj (n.r. – încheiat 2-2). Ne-a dat o gură de oxigen. Nu neapărat din punct de vedere al punctelor, ci din punct de vedere al moralului şi încrederii.

ADVERTISEMENT

Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul! Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm. Cel mai important este meciul cu FCSB, apoi ne pregătim și pentru ei (n.r. – pentru rejucarea meciului cu FCU Craiova).

“Era presiune şi înaintea meciului cu CFR Cluj şi băieţii s-au descurcat bine”

Dacă a crescut presiunea? Nu ştiu ce să spun. Eu sunt întotdeauna liniştit, încrezător, pozitiv. Era presiune şi înaintea meciului cu CFR Cluj şi băieţii s-au descurcat bine.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut mult atitudinea, mi-a plăcut că au vrut să câştige meciul contra unui adversar precum CFR Cluj. Ne-a dat încredere acel meci, iar băieţii sunt conştienţi de acest lucru şi se vor mobiliza cu siguranţă”, a spus Bergodi înaintea duelului de pe Arena Naţională.

Mititelu pune presiune pe FCSB: “Păi, dacă nu bați Sepsi, cum mai vrei să iei campionatul?”

Adrian Mititelu a pus presiune pe FCSB înaintea meciului cu Sepsi la FANATIK SUPERLIGA, spunând că echipa lui Gigi Becali ar trebui să treacă fără emoţii de covăsneni:

ADVERTISEMENT

„FCSB vrea să ia campionatul, corect? Păi, dacă nu bați Sepsi, cum mai vrei să iei campionatul? Care sunt motivele pe care le invoci? Dacă nu o bate pe Sepsi, nici să nu se mai gândească FCSB la campionat!

Să-și vadă de treaba lor! Cum adică? Vrei să iei campionatul, dar nu poți să o bați pe Sepsi?! Au și echipa completă…”, a spus Mititelu la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul FCSB- Sepsi

ADVERTISEMENT