Sport

Cristiano Bergodi, în extaz după calificarea lui Sepsi în finala Cupei României Betano: „Băieții au făcut un meci mare cu CFR!”

Cristiano Bergodi a fost în extaz după calificarea lui Sepsi în finala Cupei României Betano, în urma victoriei simple în fața CFR-ului, scor 3-0.
26.04.2023 | 21:38
Cristiano Bergodi in extaz dupa calificarea lui Sepsi in finala Cupei Romaniei Betano Baietii au facut un meci mare cu CFR
Cristiano Bergodi, în extaz după calificarea lui Sepsi în finala Cupei României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian este bucuros pentru că a reușit să elimine campioana României și speră să câștige din nou trofeul, Sepsi fiind deținătoarea Cupei României Betano.

Cristiano Bergodi, în extaz după calificarea lui Sepsi în finala Cupei României Betano

Cristiano Bergodi este în extaz după victoria de răsunet reușită de Sepsi pe teren propriu împotriva CFR-ului, în semifinalele Cupei României Betano, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

Ne apărăm trofeul la Sibiu și mă bucur, sunt mulțumit pentru ce au făcut băieții, îi felicit pentru că au făcut una dintre cele mai bune prime reprize de când sunt eu aici.

Au jucat cu intensitate și mă bucur pentru că am câștigat. Nu e ușor să ținem același ritm și aceeași intensitate mereu”, a spus mândru tehnicianul italian.

ADVERTISEMENT

„Băieții au făcut un meci mare, mai ales că CFR Cluj au jucat cu cei mai buni jucători din lot, deci băieții au fost extraordinari. Păcat pentru penalty-uri, toată echipa a făcut un meci mare”, a mai declarat Cristiano Bergodi.

„Au jucat cu echipa bună, n-au folosit rezerve și am câștigat!”

Sunt două echipe bune și UTA și U Cluj, iar o finală e o finală, se poate întâmpla orice, trebuie să ne pregătim bine. Nu știu dacă CFR Cluj era obosită, nu știu.

ADVERTISEMENT

Au jucat cu echipa bună, n-au jucat rezervele, ce pot să spun, nu știu, au multe meciuri jucate, se poate simți oboseala, dar pe noi cu 10 zile în urmă nu ne-au lăsat să ieșim la mijlocul terenului”, a continuat Cristiano Bergodi.

CFR e o echipă bună, a câștigat titluri, merită să primim și noi laudele, pentru că au jucătorii au evoluat foarte bine. Avem un meci de play-off peste trei zile, e normal că vor primi șanse și cei care au jucat mai puțin, trebuie să pregătim după finala cupei.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros pentru că am văzut băieții jucând extraordinar și îi felicit încă o dată. Nu va fi ușor în finală, dar noi trebuie să ne pregătim bine de tot”, a mai spus antrenorul lui Sepsi.


  • 2,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Se califică UTA” la meciul U Cluj – UTA 

ADVERTISEMENT