Fotbal intern

Cristiano Bergodi încântat de victoria Craiovei cu CFR 3-2: „A fost cel mai frumos meci din campionat!”

28.06.2020 | 22:36
Cristiano Bergodi incantat de victoria Craiovei cu CFR 32 A fost cel mai frumos meci din campionat
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a vorbit după victoria cu CFR Cluj, 3-2, bucuros pentru că echipa sa s-a impus și s-a apropiat de clujeni.

Tehnicianul italian a atras din nou atenția asupra problemelor din defensivă, dar nu a uitat să-și laude elevii pentru partida reușită.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi consideră că locurile din campionat se pot schimba la fiecare etapă, astfel încât nu vrea să se bucure foarte mult de victoria din „Gruia”.

Cristiano Bergodi, încântat după victoria Craiovei cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi i-a felicitat pe elevii săi după victoria senzațională obținută în „Gruia”, împotriva CFR-ului: E cel mai frumos meci din sezon, îi felicit pe băieți pentru că au făcut un meci foarte bun.

ADVERTISEMENT

După a doua repriză nu am mai ținut mingea și au speculat greșelile noastre, dar după au avut reacție. Sunt mulțumit de ei și cred că pentru fotbalul din România a fost o partidă foarte frumoasă.

Mă bucur că am câștigat în fața lui Dan Petrescu, dar nu se pune problema să ne comparăm, jucătorii merită toate laudele, acum suntem în lupta la titlu mai bine fixați și trebuie să continuăm așa”.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am gândit niciodată că putem fi aproape de locul 1 în doar trei etape!”

Tehnicianul italian a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că Universitatea Craiova se poate apropia atât de mult de CFR Cluj, într-un timp scurt, și anume de trei etape: „Nu m-am gândit niciodată că după trei meciuri vom putea fi direct în lupta la titlu, dar asta e meritul băieților.

Toți jucătorii care au intrat pe teren au jucat bine și e normal să fac mici schimbări și să aleg ce e mai bine, dar cred că se formează deja un grup bun.

ADVERTISEMENT

Koljic e un jucător foarte bun, e extraordinar, ține mingea, face dublaj, e un câștig pentru Craiova”.

„Mihai Roman e un jucător care îmi place, dar l-am văzut pentru prima dată ieri și din păcate mai trebuie să-și facă un control medical și după să vedem dacă poate să revină sau nu”, a mai spus Cristiano Bergodi.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT