Fotbal intern

Cristiano Bergodi îndeamnă la calm după Craiova – FCSB 2-1: ”Am trecut cu bine acest test”

12.07.2020 | 23:36
Cristiano Bergodi indeamna la calm dupa Craiova  FCSB 21 Am trecut cu bine acest test
ADVERTISEMENT

Antrenorul Cristiano Bergodi îndeamnă la calm după victoria din meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din etapa a șaptea a play-off-ului.

După o pauză de 29 de ani, oltenii visează din nou cu ochii deschiși la un nou titlu, mai ales că au un avans de patru puncte față de CFR Cluj și programul îi avantajează.

ADVERTISEMENT

Craiova s-a impus în fața ”roș-albaștrilor” cu două penalty-uri transformate de Alexandru Cicâldău și Dan Nistor.

Cristiano Bergodi se gândește la titlu după Craiova – FCSB 2-1

”Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că FCSB e o echipă foarte bună. O echipă care plimbă bine mingea, dar noi ne-am descurcat binișor. Era important să câștigăm. Acum am trecut cu bine aceest test și îi felicit pe băieți”, a spus Cristiano Bergodi după Craiova – FCSB 2-1.

ADVERTISEMENT

”Nu vorbesc de arbitraj, dar băieții mi-au spus că a fost penalty și la Mihăilă, și la Koljic. E clar că nu a fost cel mai bun meci, dar e important că am câștigat. Băieții nu au avut complex de inferioritate după rezultatele slabe din ultimele meciuri direct”, a declarat italianul.

”Suntem un grup unit și se poate face ceva important. Mai avem trei meciuri grele și ne gândim doar la deplasarea de la Botoșani. Îmi place cum joacă Botoșani, e o echipă bună cu jucători tehnici în față și la mijloc. Nu ne va fi ușor, dar noi avem încredere și ne gândim la ceva special. Lucrurile sunt bunem, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Îmi e frică de meciul cu Botoșani”, a încheiat el.

ADVERTISEMENT

Oltenii au beneficiat de două penalty-uri. Primul a fost scos de Valentin Mihăilă după un fault neglijent al lui Ovidiu Popescu. Centralul Marcel Bîrsan nu a dat semne că ar vrea să fluiere ceva, dar a dictat lovitură de pedeapsă  la semnalizarea asistentului Ciprian Danșa, iar Alexandru Cicâldău a transformat precis.

Asistentul Ciprian Danșa e nimeni altul decât fostul central exclus din arbitraj în octombrie 2009, după ce nu a acordat două penalty-uri pentru Dinamo la Bistrița, 1-1. Danșa a fost reabilitat în 2010, dar a devenit asistent.

ADVERTISEMENT

FCSB a egalat prin Iulian Cristea, dar după pauză Marcel Bîrsan a mai dictat o lovitură de pedeapsă pentru olteni, după ce portarul Andrei Vlad l-a lovit cu pumnul pe Elvir Koljic. Penalty-ul a fost executat foarte bine de Dan Nistor, cel care a fost  premiat înaintea jocului.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – Universitatea Craiova: 1,25 este cota pentru “x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT