Fotbal intern

Cristiano Bergodi, liniștit după victoria clară cu Astra Giurgiu: “Trecem peste situația grea! Putem lucra”

30.08.2020 | 20:43
Cristiano Bergodi linistit dupa victoria clara cu Astra Giurgiu Trecem peste situatia grea Putem lucra
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 2-0 meciul împotriva Astrei Giurgiu, din etapa a doua în Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au mai șters din umilința cu Lokomotiv Tbilisi din Europa League și au un start perfect în Casa Pariurilor Liga 1.

Victoria împotriva celor de la Astra ar putea să le aducă mai multă liniște oltenilor, care acum nu mai au decât să se gândească la competițiile interne după eliminarea încă din primul tur al Europa League. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor, Cristiano Bergodi, a declarat după meci că victoria a mai șters din amărăciunea eliminării din Europa League și că în pauza de două săptămâni se vor mai regla niște lucruri:

Cristiano Bergodi, liniștit după victoria clară cu Astra Giurgiu: “Trecem peste situația grea! Putem lucra”

“Am avut un meci foarte bun. Am ratat multe ocazii în prima repriză. Vreau să îi felicit pe băieți, sunt mulțumit și trecem peste situația grea. Putem lucra. Avem două săptămâni de pauză și putem regla niște lucruri.

ADVERTISEMENT

La Tbilisi am meritat. Nu am jucat bine. Dar băieții au revenit și mă bucur. Avem o echipă bună, suntem un lot subțire, dar putem face un lot bun. Campionatul este lung, obositor și avem șanse acolo sus.

“Probabil că vom mai face transferuri, dar deocamdată sunt mulțumit cum este echipa în campionat”

Am avut accidentări ca orice echipă în aceste momente. Nu a fost nicio perioadă de pregătire pentru jucători, nu a fost ușor pentru nicio echipă. Sunt mulți jucători accidentați: Tudorie, Vlădoiu. Dar vor reveni.

ADVERTISEMENT

Probabil că vom mai face transferuri, dar deocamdată sunt mulțumit cum este echipa în campionat. Normal că, dacă putem să facem mai bine, vom face. În acest moment ne odihnim și apoi vom munci pentru un rezultat bun cu Viitorul.

“Naționala este cel mai important lucru pentru jucători”

În această pauză rămânem în țară. Vom regla niște lucruri prin antrenamente. Nu cred că am greșit cu cantonamentul în Austria. Este un pic dificil fără ei la antrenamente, dar este un lucru frumos pentru noi.

ADVERTISEMENT

Naționala este cel mai important lucru pentru jucători. Dacă selecționerul i-a luat la lot înseamnă că sunt jucători valoroși și pentru noi este o mare mulțumire”, a spus Cristiano Bergodi.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – U Craiova: 2,75 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT