Sport

Cristiano Bergodi o vede pe Djurgardens mare favorită cu Sepsi: „Noi plecăm cu șansa a doua în acest meci”

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a susținut o conferință de presă înainte de meciul din preliminariile Conference League cu Djurgardens.
03.08.2022 | 22:13
Cristiano Bergodi o vede pe Djurgardens mare favorita cu Sepsi Noi plecam cu sansa a doua in acest meci
Cristiano Bergodi e reținut înainte de meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Djugardens. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe pleacă cu șansa a doua în fața suedezilor de la Djurgardens IF. Înaintea partidei de joi, antrenorul Cristiano Bergodi a susținut o conferință de presă alături de portarul Roland Niczuly.

Cristiano Bergodi acuză oboseală înainte de meciul cu Djurgardens: „E ceva normal”

Antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe o vede pe fosta adversară a lui CFR Cluj drept mare favorită în meciul din Conference League: „Mâine vom juca un meci important în Conference League. Întâlnim o echipă care e pe primul loc în Suedia, asta arată că e cea mai bună de acolo”.

ADVERTISEMENT

Italianul a vorbit și despre avantajele covăsnenilor împotriva lui Djurgardens: „Noi avem însă un moral bun pentru că am ieşit bine dintr-o perioadă încărcată. Vom încerca să facem un meci frumos, pentru că în mod sigur va fi o atmosferă extraordinară”.

Cristiano Bergodi e de părere că echipele nordice pot pune mari probleme echipelor din România: „Noi plecăm cu şansa a doua în acest meci. Echipele din Suedia sunt echipe bune, disciplinate din punct de vedere tactic. Au şi forţă jucătorii lor şi atunci spun eu că plecăm cu şansa a doua, nu se poate spune altceva. Dar noi jucăm bine şi mâine sper să arătăm jocul nostru pe care îl facem de obicei acasă”.

ADVERTISEMENT

Bergodi e mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție: „Avem doi jucători buni și asta mă bucură”

Antrenorul lui Sepsi își laudă jucătorii, iar anumite schimbări în primul unsprezece nu vor afecta jocul echipei: „Un pic de oboseală s-a acumulat, dar e ceva normal. Suntem la început de campionat şi avem şi un lot omogen şi bun. Când schimb un jucător cu altul nu se vede.

Consider că pentru fiecare post avem doi jucători buni şi asta mă bucură. Marius Ştefănescu este în continuare accidentat, dar sper că va reveni cât de curând. Eu am încredere în toţi ceilalţi jucători”.

ADVERTISEMENT

Portarul Roland Niczuly a vorbit și el despre meciul cu Djurgardens: „Nu avem nimic de făcut”

Goalkeeperul lui Sepsi Sfântu Gheorghe e optimist înainte de meciul cu suedezii: „Mâine ne aşteaptă o partidă dificilă, dar meciurile de acest gen sunt benefice.

Nu avem nimic de pierdut, ci foarte multe de câştigat. Suntem pregătiţi pentru această partidă şi spun eu că vom face o figură frumoasă”.

ADVERTISEMENT

Djugardens a câștigat ultimul meci din campionat cu 2-1 împotriva celor de la Hacken și e lider în campionatul Suediei cu 33 de puncte după 16 etape.

ADVERTISEMENT