Fotbal intern

Cristiano Bergodi rămâne cu picioarele pe pământ înainte de Chiajna – FC Voluntari. “Fotbalul te pedepsește când ești cu nasul pe sus!”

30.03.2019 | 09:21
Cristiano Bergodi ramane cu picioarele pe pamant inainte de Chiajna  FC Voluntari Fotbalul te pedepseste cand esti cu nasul pe sus

Meciul dintre Concordia Chiajna și FC Voluntari se joacă duminică, 31 martie, de la ora 15.00, în etapa a 3-a din play-out, iar Cristiano Bergodi rămâne cu picioarele pe pământ înaintea duelului care va avea loc pe stadionul din Chiajna și a explicat de ce.

Cristiano Bergodi rămâne cu picioarele pe pământ înainte de Chiajna – FC Voluntari

Antrenorul italian de pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari le atrage atenția elevilor săi înaintea partidei cu Concordia Chiajna și le cere acestora să trateze cu seriozitate duelul care are loc duminică.

“Întâlnim Concordia, este primul meci după două victorii şi trebuie să ne gândim foarte bine la acest meci. Concordia a început să joace de când şi-a schimbat antrenorul, se vede asta şi am tot respectul pentru această echipă. Suntem într-o perioadă foarte bună, dar fotbalul te pedepseşte când eşti cu nasul pe sus, cand eşti arogant. Mi-e şi frică de acest meci. Frică între ghilimele” a declarat antrenorul celor de la FC Voluntari într-o conferință de presă.

Cristiano Bergodi își felicită jucătorii după un gol înscris în meciul cu FC Botoșani

Laude pentru jucătorii de la FC Voluntari

Cristiano Bergodi a vorbit și despre evoluția jucătorilor de la FC Voluntari. Antrenorul italian se declară încântat de faptul că Alexandru Tudorie a prins lotul echipei naționale a României U21 pentru amicalele jucate cu Spania U21 și Danemarca U20, dar și că Laidouni este curtat de echipe mari din Liga 1 Betano.

“Eu m-aş bucura pentru că băieţii cu care lucrez aici sunt ca şi copiii meiE normal să mă bucur petnru el, pentru Laidouni, pentru toţi cei care joacă bine” a adăugat Cristiano Bergodi.