Sport

Cristiano Bergodi rămâne optimist în perspectiva returului dintre Djurgardens și Sepsi: „N-a fost o diferență așa mare. Mergem să câștigăm”

Sepsi a fost învinsă pe teren propriu în prima manșă din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Djurgardens a câștigat cu 3-1, dar Cristiano Bergodi speră într-o minune.
05.08.2022 | 00:22
Cristiano Bergodi ramane optimist in perspectiva returului dintre Djurgardens si Sepsi Na fost o diferenta asa mare Mergem sa castigam
Cristiano Bergodi rămâne optimist în perspectiva returului dintre Djurgardens și Sepsi: „N-a fost o diferență așa mare. Mergem să câștigăm”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sepsi pare fără șanse de calificare în play-off-ul UEFA Europa Conference League. Deși a jucat la Sf. Gheorghe prima manșă a dublei cu Djurgardens, echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu 1-3. Italianul crede însă în continuare în fotbaliștii săi.

Sepsi a pierdut cu 1-3 meciul cu Djurgardens. Cristiano Bergodi crede într-o minune

Returul se va juca săptămâna viitoare, în Suedia. Djurgardens – Sepsi este programat joi, 11 august, de la ora 20:00. Până atunci, covăsnenii mai au de disputat un meci în SuperLiga, duminică, 7 august, cu UTA Arad, de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci echilibrat până în minutul 26 când a fost penalty, după aceea în şase-şapte minute am luat al doilea gol, a fost un pic de debandadă, după care ne-am revenit.

Nu a fost un meci cu o diferenţă aşa mare cum arată rezultatul. Nu cred că spun o prostie dacă afirm că scorul de 3-0 ar fi fost prea dur. Am dat şi noi gol, am avut ocazii.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că băieţii m-au nemulţumit, nu am ce să le reproşez! Acum mergem acolo să câştigăm, să facem o minune, pentru că oricum nu mai avem nimic de pierdut!”, a declarat Cristiano Bergodi, la Pro Arena.

Dacă va reuși minunea și va trece de liderul din Suedia, Sepsi va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dublei dintre APOEL (Cipru) și Kyzylzhar (Kazahstan). În meciul tur, ciprioţii s-au impus la limită, scor 1-0, în urma unui gol marcat de Georgios Efrem.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mitrea, supărat pe conducerea LPF

După înfrângerea de la Sf. Gheorghe, căpitanul Bogdan Mitrea a criticat faptul că LPF a programat echipa covăsneană să joace în SuperLiga la ore total nepotrivite, în timp ce Djurgardens și-a amânat meciul din competiția internă

„Ei își amână meciurile de campionat, la noi nu e voie. Nu se gândesc la jucători, cum să joci la 13:30? Ar trebui să se gândească mai mult la jucători dacă tot vor spectacol.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim realiști, nu ne gândim la titlu. Obiectivul este intrarea în play-off”, a declarat Mitrea, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT