Sport

Cristiano Bergodi, serbat de Sepsi la primul antrenament pe noul stadion: „În noua noastră casă!”

Cristiano Bergodi a fost serbat de Sepsi la primul antrenament pe noul stadion.
14.10.2021 | 20:03
Cristiano Bergodi serbat de Sepsi la primul antrenament pe noul stadion In noua noastra casa
Cristiano Bergodiva semna un nou acord cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Sursă foto: Facebook/Sepsi
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian a împlinit a împlinit 57 de ani, iar conducerea clubului din Covasna i-a oferit un tricou de joc, cu numărul vârstei împlinite pe spate.

Sărbătoarea a avut o dublă însemnătate, pentru că Sepsi a efectuat chiar primul antrenament pe noua arenă, care se prezintă în stare perfectă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, serbat de Sepsi la primul antrenament pe noul stadion

Cristiano Bergodi a fost serbat de Sepsi la împlinirea vârstei de 57 de ani, chiar la primul antrenament pe noul stadion al covăsnenilor.

În noua noastră casă. Hai Sepsi OSK!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Sepsi își va inaugura noul stadion la duelul de sâmbătă, 16 octombrie, cu FC Voluntari, care se va disputa de la ora 17:30, în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga 1.

Noul stadion al lui Sepsi are: 144 de proiectoare Philips LED, care vor lumina stadionul din Sf. Gheorghe, 4.200 de metri de cablu triac, care va fi desfășurat în infrastructura stadionului, iar transmisiunea va putea fi realizată cu până la 18 camere.

ADVERTISEMENT
  • 8.400 de locuri are noua arenă a lui Sepsi

Cristiano Bergodi, planuri mari pentru Sepsi

Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi, iar tehnicianul are planuri mari pentru formația sa: Sepsi OSK este un club serios, care în fiecare an a crescut frumos.

Chiar dacă acum suntem departe de primele locuri, eu cred în potențialul echipei să putem ajunge în play-off. Campionatul este lung.

ADVERTISEMENT

Trebuie îmbunătățite câteva lucruri, dar timpul este scurt, iar sâmbătă avem meciul cu FC Voluntari pe care trebuie să-l câștigăm”.

„Nu a fost greu, ne-am înțeles în două zile. Nu a fost nicio problemă cu contractul, mă bucur că am revenit după un an de zile în România.

Eu sunt recunoscător fotbalului românesc pentru că am venit aici prima oară în 2005. Se discută despre staff acum, eu mereu am adus două-trei persoane peste tot”, a mai spus Cristiano Bergodi la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT