Sport

Cristiano Bergodi, supărat după Sepsi – CS Mioveni 0-1: „E o perioadă grea! Antrenorul e vinovat”

Cristiano Bergodi a fost supărat după înfrângerea suferită de Sepsi pe teren propriu în duelul cu CS Mioveni, scor 0-1, fiind de părere că el este vinovatul principal.
02.09.2022 | 21:40
Cristiano Bergodi suparat dupa Sepsi  CS Mioveni 01 E o perioada grea Antrenorul e vinovat
Cristiano Bergodi, supărat după Sepsi - CS Mioveni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul covăsnenilor este de părere că există un blocaj mental în rândul fotbaliștilor săi și speră să treacă rapid peste el, pentru a începe din nou să obțină victorii în campionat.

Cristiano Bergodi, supărat după Sepsi – CS Mioveni

Cristiano Bergodi a fost supărat după înfrângerea suferită de Sepsi în duelul cu CS Mioveni, fiind de părere că există un blocaj mental în rândul jucătorilor și își asumă toată responsabilitatea pentru rezultatele echipei:

ADVERTISEMENT

„O perioadă grea, foarte dificilă mental, pentru că băieții, probabil, vin după înfrângeri… am încercat să controlăm jocul, adversarii s-au apărat bine.

Noi trebuia să scoatem pe cineva din preajma careului, dar de două meciuri nu prea se întâmplă asta. Am avut bara lui Marius Ștefănescu și alte ocazii prin Rondon”.

ADVERTISEMENT

„E o perioadă grea. Se poate spune că antrenorul e vinovat, băieții nu sunt așa de tari din punct de vedere mental. Asta cred. Vom lucra pe atac pozițional, dar eu tot cred că e o problemă mentală.

Nu găsim soluții. Noi jucăm între linii și asta nu s-a întâmplat la ultimele meciuri, dar vom luicra în continuare. Nu a fost ușor nici pentru echipă împotriva unei echipe care s-a apărat atât de jos”, a mai spus Cristiano Bergodi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem bine din punct de vedere mental!”

„Din punct de vedere mental nu suntem bine, asta trebuie să facem mai bine. Am avut un sentiment de frustrare după ultimele înfrângeri”, a mai spus Cristiano Bergodi.

MM Stoica nu crede că Bergodi va fi îndepărtat de la Sepsi, mai ales că a avut un început de sezon bun atât în campionat, cât și în cupele europene, la dubla manșă cu Olimpia Ljubljana.

ADVERTISEMENT

„Bergodi e un tehnician cu cotă, are oferte multe în România. Eu cred că i se va da credit în continuare. Tudorie a fost adus la sugestia lui, la fel Ion Gheorghe și Bărbuț.

Nu poți nici să ștergi calificarea cu Ljubljana de la începutul sezonului”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT