Fotbal intern

Cristiano Bergodi, totul despre jucătorul de la FCSB dorit în Italia! „Atunci a ieșit în evidență”

11.01.2019 | 13:50
Cristiano Bergodi totul despre jucatorul de la FCSB dorit in Italia Atunci a iesit in evidenta

Antrenorul ultimei clasate, FC Voluntari, italianul Cristiano Bergodi a mărturisit totul despre jucătorul de la FCSB dorit în Italia! Trei fotbaliști spera Gigi Becali să vândă pe bani mulți, însă numai unul ar putea să-i umple conturile. Tehnicianul merge însă pe ideea că, în acest moment, tranzacțiile mari pentru fotbalul românesc sunt aproape imposibile. Dennis Man ar fi cel care ar putea să facă pasul către Italia.

”În Italia, se vorbește de jucătorii tineri, cum este cazul lui Man. A ieșit în evidență la ’dubla’ cu Lazio , când au pierdut la Roma, dar au câștigat la București. Este considerat însă prea crud pentru un campionat cum este cel din Italia. Acolo se pune mai mult accent pe pregătirea fizică, așa că pentru un atacant sau un mijlocaș ofensiv e cam greu să te acomodezi”, a declarat Cristiano Bergodi pentru Digi Sport.

Cristiano Bergodi, totul despre jucătorul de la FCSB dorit în Italia! Cristiano Bergodi la primul antrenament al anului pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 6 ianuarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Cristiano Bergodi spune că Dennis Man ar putea sa facă pasul către Serie A

Cristiano Bergodi, totul despre jucătorul de la FCSB dorit în Italia!

De curând presa din Italia a scris și ea despre posibilitatea ca Dennis Man să ajungă în Serie A. Mijlocașul este considerat cel mai bun produs al fotbalului românesc de la Adrian Mutu încoace. Dennis Man are 20 de ani, joacă la Steaua Bucureşti şi are o figură care, într-un mod sau altul, îi anunţă talentul. În România nu s-a mai văzut un jucător care să atingă astfel mingea din vremea lui Adrian Mutu. Preşedintele Stelei, George Becali, care nu e cunoscut pentru sobrietatea sa, a declarat că, în vară, a primit o ofertă de 10 milioane de euro, dar că nu se aşează la masă pentru mai puţin de 30 de milioane, au scris italienii

Șansele ca Dennis Man să ajungă în Italia în această iarnă sunt nule, dar din vară lucrurile s-ar putea schimba enorm. ”Nu există nici măcar o şansă ca Man să nu plece de la Steaua în varăVa reuşi însă să se exprime la un nivel cu adevărat înalt sau stângul său se va limita să construiască un cult ezoteric care să fie venerat doar în serile de joi, din Europa League?”au mai adăugat italienii.

  • 2 prezențe are Dennis Man în tricoul echipei naționale a României