Fotbal intern

Cristiano Bergodi, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB: „Dacă Mihai Teja bate la Cluj, FCSB ia titlul!” EXCLUSIV

14.04.2019 | 11:20
Cristiano Bergodi verdict inainte de CFR Cluj  FCSB Daca Mihai Teja bate la Cluj FCSB ia titlul EXCLUSIV
Cristiano Bergodi şi Marius Lăcătuş

Cristiano Bergodi, fostul antrenor de la FCSB şi CFR Cluj, a vorbit pentru FANATIK despre derby-ul campionatului dintre CFR Cluj şi FCSB, meci care se va disputa duminică, de la ora 20:00 pe stadionul din Gruia. 

Cristiano Bergodi, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB! Ce spune de Mihai Teja

Cele două formaţii sunt despărţite în acest moment de 3 puncte, însă CFR mai are şi avantajul de a avea 0,5 puncte în plus faţă de rivală de la rotunjirea punctelor din sezonul regulat. În aceste condiţii, FCSB nu va trece pe primul loc nici în cazul unei victorii în această seară, însă va egala la puncte liderul şi ultimele 5 etape din play-off vor fi de foc. Bergodi pariază pe echipa lui Teja în lupta la titlu în cazul unei victorii în Gruia:

„Mihai Teja este un antrenor bun, care a fost cu mine la Steaua și care acum a ajuns singur la un nivel foarte ridicat. În primul rând este meritul lui că antrenează Steaua și vedem cum se va descurca pe acest final de sezon. Eu am numai lucruri bune de spus despre Mihai. În acest moment al campionatului, Steaua trebuie neapărat să câștige la Cluj.

Dacă nu o va face, sunt șanse mici să mai ia titlul. La CFR a revenit Dan Petrescu, un antrenor care nu riscă foarte mult și care câștigă de obicei cu 1-0. Dar eu cred, sincer, că Steaua are armele pentru a câștiga la Cluj.  Iar dacă Steaua lui Teja o va face, eu spun că devine principala favorită. Că, foarte probabil, va lua titlul! Va fi vorba apoi de încrederea mentală maximă pe care i-ar da-o un astfel de rezultat”, a declarat Bergodi pentru FANATIK.

Cristiano Bergodi, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB „Dacă Mihai Teja bate la Cluj, FCSB ia titlul!” EXCLUSIV
Mihai Stoica si Mihai Teja in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna,

Mihai Pintilii şi George Ţucudean, absenţele de marcă

FCSB nu îl va avea la dispoziţie pentru acest meci pe căpitanul Mihai Pintilii. Deşi mijlocaşul a fost în Serbia la celebra Marijana Kovacevic pentru recuperare în acestă săptămână, nu este apt pentru această confruntare şi nu a vrut să rişte nimic.

De la CFR Cluj, cel mai probabil va lipsi golgheterul George Ţucude an. Venit după operaţia pe inimă suferită la Viena, Ţucudean a participat la antrenamente, însă nu va fi titularizat. El poate să intre pe parcursul meciului.