Fotbal intern

Cristiano Figueiredo la Dinamo? “Câinii” au pus ochii pe un portar care joacă în Portugalia

22.11.2018 | 15:36
Cristiano Figueiredo la Dinamo Cainii au pus ochii pe un portar care joaca in Portugalia
ADVERTISEMENT

Jaime Penedo îşi termină contractul cu FC Dinamo Bucureşti la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, iar Cristiano Pereira Figueiredo, portar care se află sub contract cu Vitoria Setubal FC, ar putea să îi ia locul panamezului în poarta grupării din “Ştefan cel Mare”.

Mircea Rednic şi oficialii din “Ştefan cel Mare” sunt în căutarea unui portar care să îl înlocuiască pe Jaime Penedo, goalkeeperul în vârstă de 37 de ani de la Dinamo Bucureşti, iar FANATIK.RO a aflat că pe lista “câinilor” a apărut numele lui Cristiano Pereira Figueiredo, un portar în vârstă de 27 de ani care a ajuns la Vitoria Setubal FC în iulie 2017.

ADVERTISEMENT

Cristiano Figueiredo ar putea ajunge la Dinamo în iarnă

FANATIK.RO a anunţat pe 28 octombrie că Mircea Rednic d oreşte să renunţe la serviciile lui Jaime Penedo, iar “Puriul” le-a transmis celor din staff că panamezul nu mai este o variantă pentru poarta “câinilor” deoarece “e prea bătrân şi nu mai vede bine mingile”. Astfel, lusitanul în vârstă de 27 de ani ar putea să ajungă sub comanda lui Mircea Rednic în perioada de mercato din iarnă.

Oficialii de la Vitoria Setubal FC l-au împrumutat în august 2018 pe Joel Dinis Castro Pereira de la Manchester United, iar portarul în vârstă de 22 de ani este prima opţiune pentru poarta grupării pregătite de Lito Vidigal. Antrenorul lui Vitoria Setubal îl are la dispoziţie şi pe Milton Raphael, iar Cristiano Figueiredo este în căutarea unei noi aventuri. Astfel, lusitanul ar putea să ajungă în “Ştefan cel Mare” sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT
Cristiano Figueiredo în momentul în care a încasat un cartonaş galben
Cristiano Figueiredo în momentul în care a încasat un cartonaş galben

Cristiano Figueiredo are contract cu Vitoria Setubal până în 2020

În vârstă de 27 de ani, Cristiano Pereira Figueiredo a ajuns la Vitoria Setubal în iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Pe parcursul carierei, portarul cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro a mai jucat pentru Penalva Castelo, Braga, Vizela, Valencia, Coimbra, Panetolikos şi Belenenses.

  • 4 meciuri are Cristiano Figueiredo în sezonul 2018 – 2019 pentru Vitoria Setubal
  • 6 selecţii are Cristiano Figueiredo în tricoul echipei naţionale a Portugaliei U21
ADVERTISEMENT