Fotbal international

Curg reacțiile după golul extraterestru marcat de Cristiano Ronaldo în Sampdoria – Juventus: ”Air Ronaldo!”, ”Portughezul nu e om” sau ”E magician, nimeni nu poate înscrie așa”

18.12.2019 | 21:57
Curg reactiile dupa golul extraterestru marcat de Cristiano Ronaldo in Sampdoria  Juventus Air Ronaldo Portughezul nu e om sau E magician nimeni nu poate inscrie asa
Curg reacțiile după golul ireal marcat de Cristiano Ronaldo în Sampdoria - Juventus: ”Air Ronaldo!”, ”Portughezul nu e om” sau ”E magician, nimeni nu poate înscrie așa”. Sursa foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

În seara ”El Clasico” Barcelona – Real Madrid, primul care a intrat în lumina reflectoarelor a fost Cristiano Ronaldo. În runda a 17-a din Serie A, lusitanul a marcat un gol extraterestru în Sampdoria – Juventus. Fostul jucător al Realului a înscris, în minutul 45 de pe Stadio Luigi Ferraris, cu o execuție nemaivăzută.

Curg reacțiile după golul ireal marcat de Cristiano Ronaldo în Sampdoria – Juventus: ”Air Ronaldo!”, ”Portughezul nu e om” sau ”E magician, nimeni nu poate înscrie așa”

Afectat de ratarea ”Balonului de Aur”, câștigat pentru a 6-a oară de rivalul său Lionel Messi, Cristiano Ronaldo are o perioadă de excepție pentru Juventus. Portughezul a ajuns la 6 goluri în ultimele cinci meciuri oficiale. Ultimul dintre acestea intră direct în colecția celor mai frumoase goluri.

ADVERTISEMENT

Contra celor de la Sampdoria, Cristiano Ronaldo a înscris cu o lovitură de cap venită în urma unui zbor. Vârful lui Juventus a plutit deasupra tuturor și l-a învins pe bietul Audero.

Reacțiile după reușita de excepție a lui Ronaldo nu au întârziat să apară. Presa și fanii la unison au reacționat după faza fantastică izbutită de Ronaldo în Serie A.

ADVERTISEMENT

Presa din Spania a avut cuvinte uriașe pentru fostul jucător din La Liga. ”Cristiano Ronaldo în modul Jordan a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră”. a notat AS.

Și cealaltă publicație din capitala Spaniei, Marca, a remarcat golul lui Ronaldo: ”Portughezul a marcat un gol pentru istorie: s-a înălțat la peste 2,5 metri de la sol, iar în cădere a riscat să-și fractureze picioarele”.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt și ei în delir: ”Cristiano Ronaldo e magician. Nimeni nu poate înscrie așa”

În mediul virtual, golul marcat de Cristiano Ronaldo cu Sampdoria a stârnit valuri de reacții laudative. Majoritatea se întreabă cum e posibil un așa gol.

”Mă uit din nou și din nou la acest gol. E pe repeat. Nu pot să înțeleg cum a marcat Ronaldo acest gol. A sărit mai sus decât Michael Jordan”, a scris un fan pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Un altul îl consideră pe lusitan a fi un adevărat magician: ”Cristiano Ronaldo e magician, nimeni nu poate înscrie așa. Uitați-vă pe reluări și spuneți dacă așa ceva e omenesc”.

Dacă unii îl caracterizează ca fiind magician, alții cred că e extraterestru: ”Vedem golul lui Ronaldo și constatăm că acesta nu sare, ci zboară deasupra tuturor. E clar că portughezul nu e om”.

Iată și alte reacții ale fanilor:

  • ”Din această cauză vrem să numim un aeroport din Portugalia după numele lui”
  • ”Niciun fizician nu poate explica săritura lui Ronaldo”
  • ”Ronaldo are suspensiile excelente pentru un jucător”
  • ”Superman Ronaldo!”
  • ”Numai Ronaldo poate marca un așa gol”
ADVERTISEMENT