Fotbal international

Cristiano Ronaldo a acceptat salariul lui Juventus! Ore decisive pentru transfer

05.07.2018 | 11:06
Cristiano Ronaldo a acceptat salariul lui Juventus Ore decisive pentru transfer

Cristiano Ronaldo a acceptat salariul de 30 de milioane oferit de Juventus şi acum singurul lucru care a mai rămas de pus la punct pentru încheirea trecerii sale de la Real Madrid la campioana Italiei este ca să se înţeleagă cele două cluburi. Sunt ore decisive pentru transfer, întrucît preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, l-a convoncat de urgenţă pe impresarul jucătorului, Jorge Mendes.

Sunt semnale clare că Real Madrid vrea să scape de portughez, dovadă acea scădere drastică a clauzei de eliberare de la 1 miliard la 100 de milioane euro, o sumă accesibilă pentru un club puternic din Europa. Cristiano s-a simţit umilit văzând cum i-a scăzut clauzaşi vede, corect, în această manevră a lui Perez, invitaţia de a părăsi mai repede Real Madrid, deşi e omul care a contribuit cel mai mult la trofeele cucerite în ultimii ani, în special în Champions League.

Citește și:

Cristiano Ronaldo a acceptat salariul lui Juventus. Contract pe patru ani

Luciano Moggi, fostul conducător al lui Juventus la începutul anilor 2000, înlăturat de la putere după scandalul Calciopoli în 2006, susţine că are informaţii certe conform cărora Juventus şi Ronaldo se aflau de săptămâni bune în strânsă legătură şi că lusitanul ar fi efectuat, în secret, o vizită medicală cu stafful lui Juve la o clinică din Munchen. E clar că nici Cristiano nu mai vrea la Real, relaţia sa cu Perez stricându-se de la o zi la alta, după ce preşedintele lui Real l-a minţit, promiţîndu-i că îi va face salariul de 30 de milioane şi nu s-a ţinut de cuvânt.

Cristiano Ronaldo a acceptat salariul lui Juventus. Luciano Moggi spune că jucătorul a făcut în secret vizita medicală şi va semna cu Juventus
Cristiano Ronaldo a acceptat salariul lui Juventus. Luciano Moggi spune că jucătorul a făcut în secret vizita medicală

Cristiano va semna cu Juventus pe o perioadă de patru ani, ceea ce înseamnă că va încasa 120 de milioane de euro de la gruparea italiană. Deja la Torino este mare emulaţie în jurul acestei mutări, considerată cea mai spectaculoasă de la venirea lui Michel Platini încoace. Cristiano are mulţi fani printre suporterii lui Juventus, care l-au aplaudat la scenă deschisă când a înscris acel super gol din foarfecă împotriva bianconerilor, în Champions League.