Fotbal international

Cristiano Ronaldo a adunat din nou milioane de like-uri în doar câteva ore. Ce poză de familie a postat starul lui Juventus

29.05.2020 | 14:41
Cristiano Ronaldo a adunat din nou milioane de likeuri in doar cateva ore Ce poza de familie a postat starul lui Juventus
ADVERTISEMENT

Fără îndoială, nu există star din lumea sportului care să aibă un impact mai mare pe reţelele de socializare decât Cristiano Ronaldo, vedeta celor de la Juventus.

Cum a adunat Cristiano Ronaldo milioane de like-uri cu o poză de familie

Orice clip video sau fotografie ar posta lusitanul în câteva ore deja ele au făcut înconjurul mapamondului şi adună instantaneu milioane de like-uri. Cristiano bate, cu siguranţă, şi foarte multe staruri din lumea filmului şi a show-bizz-ului.

ADVERTISEMENT

Minimum patru milioane de vizionări şi aproximativ tot atâtea de apreceri reprezintă rata cea mai mică a impactului postărilor sale pe Instagram sau Twitter. Ultima postare este o fotografie de familie şi toate imaginile sale cu familia şi în special cu cei patru copii au fost foarte bine primite de urmăritorii săi.

Familia Ronaldo, o familie de ciclişti

Imaginea actuală ne prezintă o postură inedită, pe care nu a mai imortalizat-o niciodată până acum, nici măcar cu el în cadrul având această activitate.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Family Bike Ride ????❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Este o poză de familie, în care membrii familiei Ronaldo au ieşit la plimbare în Torino cu bicicletele. Cristiano, care şi-a făcut un nou look, renunţând la frizura tip samurai, a arătat foarte bine echipat în albastru, inclusiv culoarea căştii purtate.

Ronaldo se pregăteşte încă individual

Ronaldo se pregăteşte incă individual, chiar dacă a revenit la pregătiri după cele 14 zile de carantină, sub comanda lui Maurizio Sarri, în scurt timp urmând a se integra şi el grupurilor alcătuite de antrenor.

ADVERTISEMENT

În Italia s-a dat, în sfârşit, undă verde pentru reluarea campionatelor primelor două divizii, dar primul fluier nu se va auzi la un meci de Serie A sau Serie B, programate pentru data de 20 iunie.

Juventus se bate pentru trei trofee: titlu, Cupă, Champions League

Primul fluier va fi pe 13 iunie, urmat de meciul de a doua zi, returul semifinalelor Cupei Italiei, iar finala competiţiei e programată trei zile mai târziu, pe 17 iunie, ceea ce a stârnit revolta echipelor ajunse în această fază: Milan, Juventus, Inter şi Napoli.

ADVERTISEMENT

Juventus va juca primul meci de campionat la Bologna, o deplasare deloc uşoară pentru echipa lui Cristiano Ronaldo, aflată în plină cursă pentru trei trofee: titlu, Cupa Italiei şi, mai ales, Champions League.

ADVERTISEMENT