Sport

Cristiano Ronaldo a ajuns la 300 de milioane de urmăritori pe Instagram! Portughezul domină ierarhia

Cristiano Ronaldo este cel mai interesant personaj din fotbal și asta se vede și din faptul că a ajuns la 300 de milioane de urmăritori pe Instagram.
18.06.2021 | 20:38
Cristiano Ronaldo a ajuns la 300 de milioane de urmaritori pe Instagram Portughezul domina ierarhia
ADVERTISEMENT

Portughezul a început fulminant Euro 2020 și a marcat două goluri în partida cu Ungaria a devenit golgheterul all-time al competiţiei.

Starul lui Juventus a atras atenția și în afara terenului, atunci când a îndepărtat două sticle de Coca-Cola, sponsorul Euro 2020, la o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

300 de milioane de urmăritori, cifra atinsă de Cristiano Ronaldo pe Instagram

Acest gest făcut de Cristiano Ronaldo, cunoscut pentru faptul că are o viață fără excese, i-a adus o creștere importantă pe rețelele de socializare și a ajuns la 300 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Portughezul este lider autoritar în această ierarhie plină de vedete din lumea artistică și în care și-a m,ai făcut loc doar marele său rival Lionel Messi, care este însă ania pe locul 7, la o distanță apreciabilă.

ADVERTISEMENT

Primele 10 poziții în clasamentul persoanelor cele mai urmărite pe rețeaua socială Instagram sunt ocupate de următorii:

  • 1. Cristiano Ronaldo – 300 de milioane
  • 2. The Rock – 246 de milioane
  • 3. Ariana Grande – 244 de milioane
  • 4. Kylie Jenner – 241 de milioane
  • 5. Selena Gomez – 238 de milioane
  • 6. Kim Kardashian – 229 de milioane
  • 7. Lionel Messi – 218 milioane
  • 8. Beyonce – 186 de milioane
  • 9. Justin Bieber – 178 de milioane
  • 10. Kendal Jenner – 170 de milioane
ADVERTISEMENT

Petrecere extravagantă pentru fiul cel mare al portughezului

În ziua în care Cristiano Ronaldo a atins o cifră ireală pe Instagram, fiul său cel mare, Cristiano jr a împlinit 11 ani. Din păcate, cei doi nu au putut fi împreună, deoarece fotbalistul se află la Euro 2020, acolo unde pregătește marele meci împotriva Germaniei.

Puștiul a fost însă sărbătorit de iubita starului portughez. Georgina Rodriguez i-a pregătit o petrecere fabuloasă la cel mai mare parc de distracții din Madrid pe care l-a închiriat doar pentru frații și prietenii lui Cristiano jr.

ADVERTISEMENT

Superba parteneră a lui Ronaldo a făcut și o postare pe rețelele de socializare: ”La mulți ani prințul meu. Sunt fericită să te văd cum crești zi de zi și să văd micul bărbat ce devii. Îți mulțumim că ne faci mândri de tine. Mulțumesc că ești un frate mare foarte bun, un fiu bun și un partener bun”.

Cristiano Ronaldo 300 de milioane de urmăritori Instagram

Ronaldo, ironizat pentru gestul său

Revenind la cel mai mediatizat fotbalist al momentului și gestul făcut de el la Euro 2020, Cristiano Ronaldo a fost atenționat de UEFA că dacă va mai îndepărta sticlele sponsorilor de pe masă ar putea fi penalizat.

După victoria în fața Finlandei și revenirea în lupta pentru calificare, selecționerul Rusiei, Stanislav Cherchesov, l-a ironizat pe portughez pentru gestul său de a îndepărta sticlele de suc de pe masă. Tehnicianul rus s-a prezentat în fața jurnaliștilor extrem de fericit pentru primele puncte făcute de formația la Euro 2020 și imediat după ce s-a așezat pe scaun a deschis o sticlă de Coca-Cola și a băut cu sete.

Fericit după primul succes la Euro 2020, căpitanul echipei Ucrainei, Andryi Yarmolenko, a venit pus pe șotii la întâlnirea cu presa de la Arena Națională și a râs de Ronaldo. Jucătorul de la West Ham a adunat în fața sa toate sticlele de pe masă ale sponsorilor și a spus: ”L-am văzut pe Cristiano Ronaldo, dar eu vreau să mut sticlele aici, așa că rog să fiu contactat!”

ADVERTISEMENT