Fotbal international

Cristiano Ronaldo a ameninţat-o pe Jasmine Lennard: “Mi-a transmis că mă va tranşa”

10.01.2019 | 14:23
Cristiano Ronaldo a ameninţat-o pe Jasmine Lennard

Cristiano Ronaldo ar fi ameninţat-o pe Jasmine Lennard. Femeia a susţinut că deţine dovezi compromiţătoare care ar putea să o ajute pe Kathryn Moyorga în procesul intentat împotriva atacantului de 33 de ani. Aceasta a avut o relaţie de scurtă durată cu fotbalistul lui Juventus, iar acesta avea un comportament posesiv.

“Mi-a transmis că dacă o să mă întâlnesc cu altcineva mă va răpi şi mă va tranşa, apoi îmi va pune corpul într-o geantă şi mă va arunca în râu. Am dovezi pentru tot ceea ce spun. Este un psihopat. Vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo”, a fost mesajul postat de Jasmine Lennard pe Twitter.

Cristiano Ronaldo a ameninţat-o pe Jasmine Lennard: “Mi-a trimis mesaje arogante”

Cristiano Ronaldo a ameninţat-o pe Jasmine Lennard, iar femeia a anunţat că deţine o serie de mesaje în care vedeta lui Juventus i-a transmis că va scăpa de orice acuzaţie. “Mi-a trimis mai multe mesaje arogante. Mi-a spus că va scăpa pentru că oamenii îl iubesc, că sponsorii îl susţin, la fel şi Portugalia. I-am spus că vom mai vedea”, a continuat Jasmine Lennard.

Cristiano Ronaldo a ameninţat-o pe Jasmine Lennard. Ce mesaje i-a transmis portughezul
Cristiano Ronaldo a ameninţat-o pe Jasmine Lennard. Ce mesaje i-a transmis portughezul

Femeia de 33 de ani a lansat o serie de atacuri la adresa lui Cristiano Ronaldo, despre care a afirmat că are probleme psihice grave. În plus, Jasmine Lennard a susţinut că mai mulţi detectivi i-au urmărit familia. “Am primit ameninţări la adresa mea şi la adresa familiei mele. Am fost informată că eu şi copilul meu suntem urmăriţi de nişte detectivi angajaţi de el. Este suficient! Am dovezi care arată că are probleme serioase cu capul. Toate minciunile din jurul copilului şi mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui şi este un mincinos. Toată viaţa lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit”, a fost primul mesaj al Jasminei Lennard, postare care a produs deja valuri în presa din Marea Britanie.