Care este condiţia pusă de Cristiano Ronaldo pentru a pleca de la Real Madrid

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 13:49
Care este condiţia pusă de Cristiano Ronaldo pentru a pleca de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo nu are deloc un sezon cu reuşite, aşa cum au fost cele precedente, în care permanent a fost golgeterul detaşat al echipei. Abia acum , in victoria cu 5-2 cu Real Sociedad, a reuşit lusitanul un hat-trick şi a mai ridicat o balanţă a eficacităţii surprinzător de scăzută. Deşi e conştient că forma sa e departe de potenţialul său real, Ronaldo consideră că şefii clubului procedează incorect faţă de el şi de aportul adus la trofeele strânse de Real de la venirea sa în 2009.

Supărarea portughezului e legată de salariul său, care este cu mult mai mic decât al rivalului de la Barcelona, Leo Messi. Acesta are 45 de milioane de euro, în timp ce Ronaldo nu ajunge nici la 25. El a cerut conducerii să i se facă acelaşi salariu, dar iniţial a primit reject din partea lui Florentino Perez, care ar vrea să îl vadă pe jucătorul de 33 ani plecat în vară.

Cristiano Ronaldo vrea salariul lui Leo Messi

În ultima vreme însă, aşa cum a procedat de multe ori, Perez s-ar fi răzgândit şi i-a comunicat lui Ronaldo că îi poate face salariul de 30 de milioane, adică 9 milioane mai mult decât are în prezent. Însă orogoliosul CR7 nu acceptă nimic sub salariul lui Messi.

Cum acest lucru este imposibil, Ronaldo se gândeşte la plecare şi, după cum informează El Cofidencial. ar fi precizat şi momentul când o va face. Acesta ar fi după ce va mai câştiga odată Champions League, dar în acest sezon învingătoarea competiţiei în ultimele două ediţii pare mai puţin probabil să reuşească tripla.

 

Ştirea MOMENTULUI

Cum arătau jucătorii Franţei acum 20 de ani! Mbappe nu era născut! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.