Fotbal international

Cristiano Ronaldo a bifat topul celor mai notorii postări pe Instagram

17.10.2018 | 15:59
Cristiano Ronaldo a bifat topul celor mai notorii postari pe Instagram

Cristiano Ronaldo este rege de necontestat şi pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, unde a depăşit nume celebre din showbizz. Popularitatea jucătorului transferat în această vară de la Real Madrid la Juventuseste absolut uluitoare, nici un alt sportiv neavând un asemenea impact pe reţelele de socializare, precum CR7.

Însă, este posibil ca pe viitor conexiunea sa cu admiratorii de pe Instagram, Twitter sau Facebook să cunoască o scădere drastică, urmare a faptului că portughezul este acuzat din trei direcţii diferite de tentative de viol asupra reprezentantelor sexului frumos. Şi cum niciodată nu iese fum fără foc este foarte probabil ca măcar un sâmbure de adevăr să existe în aceste acuzaţii, ceea ce reprezintă suficient pentru a distruge în bună msăură imaginea idolului.

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit personaj nu doar pe Instagram

Cei de la Buzzfeed au constatat că lusitanul a adunat în patru postări pe Instagram aproape 50 milioane de like-uri, depăşind la acest capitol nume precum Kylie Jenner, Justin Bieber, XXXTentacion, Ariana Grande şi Mac Miller. Postările lui Cristiano au fost una în tricoul lui Juventus după transfer, una cu Georgina şi Cristiano Junior în vacanţă, una alături de Georgina şi cea de la spital, la naşterea celui de-al patrulea copil al fotbalistului, singurul care e venit în urma relaţiei cu actuala sa iubită, Georgina. Ceilalţi trei au fost făcuţi prin intermediul unor mame surogat din SUA, pentru care Ronaldo a plătit sume variind între 250.000 şi 400.000 de dolari.

Cristiano Ronaldo Instagram. Peste 12 milioane lik-euri la naşterea micuţei Alana Martina, fetiţa lui şi a Georginei
Cristiano Ronaldo Instagram. Peste 12 milioane lik-euri la naşterea micuţei Alana Martina

Cristiano Ronaldo a fost permanent preocupat de imaginea sa, de aspectul fizic, pentru păstrarea unui corp cât mai perfect posibil dedicând foarte multe ore la sală şi având o dietă riguroasă. Este tipul de personaj care vrea să iasă cu absolut tot în faţă, să fie înaintea celorlalţi absolut, pentru că nu suportă ideea de concurenţă. El este unic şi aşa trebuie să rămână, idee care s-a reflectat clar şi din declaraţiile din care reiese că în opinia sa este clar cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, chiar şi peste Pele sau Diego Maradona.