Fotbal international

Cristiano Ronaldo a cheltuit un milion de dolari pe armata de avocați care îl apără, după acuzele de viol!

13.10.2018 | 16:30
Cristiano Ronaldo a cheltuit un milion de dolari pe armata de avocati care il apara dupa acuzele de viol

Cristiano Ronaldo a intrat la cheltuieli, după ce a fost acuzat de viol de americanca Kathryn Mayorga. Imaginea starului a fost grav afectată, așa că fotbalistul a trecut la contraatac. Cristiano Ronaldo și-a angajat o armată de avocați, mai exact două mari case de avocatură. O firmă se ocupă de problemele sale din Europa, iar alta colaborează cu autoritățile din Las Vegas în Statele Unite.  Portughezul, care are 30 de milioane de euro salariu la Juventus, a negat vehement acuzațiile de viol și e susținut în continuare de club.

Avocatul portughez al lui Cristino Ronaldo, Carlos Osorio de Castro, duce războiul cu cei care au lansat pe piață documentele, cotidianul german Der Spiegel. Apărarea fotbalistului spune că informațiile date publicității nu sunt autentice. Acestea ar fi fost alterate de un atac informatic dat de hackeri în 2015. “ Acea înțelegere semnată nu este automat o recunoaștere a faptei”, spune și avocatul din Statele Unite al fotbalistului. Ce e sigur însă, Cristiano Ronaldo a plătit deja onorarii în valoare de 1 milion de dolari. Banii au fost folosiți pentru a încerca protejarea imaginii fotbalistului în această perioadă.

După acuzele de viol, pe rețelele de socializare Cristiano Ronaldo postează numai despre familie

Acuzele de viol nu l-au costat pe Cristiano Ronaldo doar avocații. Portughezul a angajat un psiholog pentru el și familie, dar și o firmă de PR care să-i protejeze imaginea. Aceasta este în contact cu avocații fotbalistului și fac strategia prin care atacantul lui Juventus să scape cât mai puțin afectat. Sponsorii lui Cristiano Ronaldo și-au manisfestat îngrijorarea, dar deocamdată niciunul nu a rupt contractul cu portughezul.

Primele acțiuni ale celor care se ocupă de imaginea lui Cristiano Ronaldo au fost câteva postări pe rețelele de socializare în care fotbalistul apare alături de prietena sa Georgina Rodriguez și trei din cei patru copii ai săi, fetele Eva Maria, Alana Martina și băiatul Mateo Ronaldo. Armata de avocați a lui Ronaldo nu e de ajuns. Presa portugheză crede că se va ajunge la proces. Dacă e găsit vinovat, Cristiano Ronaldo riscă până la 10 ani de închisoare.

  • 1 milion de dolari au costat până acum cei doi avocații ai lui Cristiano Ronaldo
  • 30 de milioane de euro este salariul lui Cristiano Ronaldo la Juventus