Fotbal international

Cristiano Ronaldo a cumpărat cel mai scump apartament din Lisabona! A plătit peste 7 milioane de euro

16.12.2019 | 10:56
Cristiano Ronaldo a cumparat cel mai scump apartament din Lisabona A platit peste 7 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este, de departe, cel mai bun jucător portughez din ultimii ani. Starul lui Juventus vrea să fie numărul 1 la toate capitolele. Dacă ”Balonul de Aur” l-a ratat în detrimentul lui Lionel Messi, lusitanul lovește pe plan imobiliar.

Cristiano Ronaldo a intrat în posesia celui mai scump apartament din Lisabona! A plătit peste 7 milioane de euro

Lucrurile încep să se stabilizeze pentru cel mai titrat jucător din Serie A. După ce a macat trei goluri în ultimele două meciuri jucate de ”Bătrâna Doamnă” în Champions League și în campionat, Cristiano Ronaldo a ”punctat” și pe plan personal.

ADVERTISEMENT

De curând, Cristiano Ronaldo și-a extins colecția de case de lux prin achiziționarea unui apartament de lux în Lisabona. Pentru noua sa locuință exclusivistă, ”CR7” a plătit 7,2 milioane de euro, notează revista ”TV7 Dias”, citată de Mundo Deportivo.

Cum era de așteptat, apartamentul starului de la Juve este unul care dispune de absolut toate utilitățile. În cei 288 de metri pătrați pe care îi are se evidențiază o piscină spectaculoasă pe acoperiș de 260 de metri pătrați. VEZI GALERIE FOTO

ADVERTISEMENT

În incinta noii sale locuințe, Cristiano Ronaldo se va putea menține în formă sau va avea timp de relaxare în timp ce se bucură de priveliștile panoramice ale superbei metropole Lisabona.

Nouă casă a lusitanului este compusă din trei apartamente, un living, o sală de mese și o bucătărie, precum și o altă piscină interioară, o sală de cinema și o parcare privată. Este situată într-un dintre cele mai exclusiviste zone ale Lisabonei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are și unele dintre cele mai scumpe mașini din lume

Pe lângă cele mai scumpe locuințe din Europa, Cristiano Ronaldo ”joacă” bine și pe planul bolizilor. Fostul ”Balon de Aur” este posesorul uneia dintre cele mai scumpe mașini din lume. În aprilie 2019, fotbalistul lui Juve a scos din buzunar 9.5 milioane de lire sterline pentru noua achiziție.

Cristiano Ronaldo este proprietarul celei mai scumpe mașini din lume. În primăvara acestui an, Bugatti a confirmat că a găsit un cumpărător pentru Bugatti La Voiture Noire. S-a zvonit atunci că Ronaldo e în spatele tranzacției.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Bugatti-uri, CR7 mai deține alte mașini de lux. În garajul acestuia se mai găsesc un Mercedes S65 AMG Coupe, un Ferrari F12, un McLaren MP4-12C sau un Audi R8. De asemenea, Cristiano și-a cumpărat chiar înainte de plecarea la Real Madrid un Ferrari 599 GTB Fiorano, de 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT