Fotbal international

Cristiano Ronaldo a dezvăluit cum rămâne în formă şi la 34 de ani! Interviu inedit pentru UEFA înainte de finala Ligii Naţiunilor

08.06.2019 | 19:53
Cristiano Ronaldo a dezvaluit cum ramane in forma si la 34 de ani Interviu inedit pentru UEFA inainte de finala Ligii Natiunilor
Cristiano Ronaldo a dezvăluit cum rămâne în formă şi la 34 de ani (sursă foto: hepta.ro)

Cristiano Ronaldo a dezvăluit cum rămâne în formă şi la 34 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 5 februarie. Cu două zile înainte de Portugalia – Olanda, finala Ligii Naţiunilor, starul lui Juventus a oferit un interviu inedit pentru site-ul UEFA, în care a explicat modul pentru care încă reuşeşte performanţe de excepţie. În plus, CR7 a vorbit despre întoarcerea la naţionala lusitană după ce a absentat la meciurile din toamna anului trecut. În semifinala cu Elveţia, Cristiano Ronaldo a făcut show şi a marcat trei goluri în victoria cu 3-1.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit cum rămâne în formă şi la 34 de ani: “Mai am multe de arătat”

Cum te simţi după ce te-ai întors la naţională şi ai început să marchezi din nou pentru Portugalia?

– Pentru mine este mereu o onoare să joc pentru echipa naţională. Este ţara mea şi să port acest tricou este cea mai mare onoare. Clar, să joc în această competiţie este cea special, iar golurile marcate sunt cireaşa de pe tort.

Cum reuşeşti să dai totul pe teren şi în acelaşi timp să sfidezi vârsta pe care o ai?

– Totul ţine de antrenament, de etica muncii. Mă simt foarte bine chiar dacă am 34 de ani. Cel mai important lucru este ceea ce ai tu în cap. Să te simţi motivat şi fericit este foarte important. Încă mai am multe de oferit şi mă simt foarte bine.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit cum rămâne în formă şi la 34 de ani (sursă foto: hepta.ro)
Cristiano Ronaldo a dezvăluit cum rămâne în formă şi la 34 de ani (sursă foto: hepta.ro)

Cristiano Ronaldo: “Putem să câştigăm Liga Naţiunilor”

Urmează finala cu Olanda. Ce părere ai despre viitorii adversari?

– Olanda este o echipă excelentă. A jucat foarte bine până acum. I-am urmărit în ultimele meciuri şi au un lot foarte bun, cu jucători de valoare. Vin cu fotbalişti tineri, dar şi cu unii care au mare experienţă. Asta îi face o echipă puternică. Ştiu că va fi un adversar dificil, dar acelaşi lucru l-aş spune dacă m-aş gândi la Portugalia. Pentru astfel de meciuri sunt finalele.

Va fi a treia finală internaţională din cariera ta, după EURO 2004 şi EURO 2016. Cum te simţi?

– Aşa cum am mai spus, când îmbrac tricoul naţionalei sunt foarte mândru. Este ceva diferit faţă de atunci când joci pentru echipa de club. Familia mea este portugheză, la fel şi prietenii mei. Am crescut în Portugalia, aşa că este ceva special să port tricoul naţionalei. Atunci când lupţi pentru trofee, acest lucru devine şi mai special. Aşa cum s-a întâmplat în 2004 şi 2006. La fel va fi şi acum. Sunt trei finale şi sper să câştig un trofeu pentru a doua oară. Ar fi ceva fantastic şi am speranţa că aşa se va întâmpla, la fel gândesc şi colegii mei. Gândim pozitiv şi jucăm pe teren propriu. Sper ca stadionul să fie plin. Fanii ne vor transmite o energie bună. Vom da totul ca să câştigăm şi eu cred că putem să reuşim să fim campioni.

  • 157 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru naţionala Portugaliei
  • 88 de goluri a înscris în tricoul lusitanilor
Tags: