ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo a filmat noul clip promoţional pentru Nike. La unele scene a fost folosită şi o dublură

Autor: Sorin Dumitrescu | 26.09.2020 | 12:59
Cristiano Ronaldo a filmat noul clip promoţional pentru Nike. La unele scene a fost folosită şi o dublură
Cristiano Ronaldo a filmat noul clip promoţional pentru Nike. La unele scene a fost folosită şio dublură. Foto: CiaoPix.com

Duminică Juventus merge în Cetatea Eternă pentru primul mare meci al noului sezon, Roma – Juventus, o partidă în care se va vedea cu adevărat ce poate noul antrenor al torinezilor, fostul mare internaţional Andrea Pirlo. Un meci în care Cristiano Ronaldo va fi, evident, pe teren, alături de revelaţia suedeză Kulusevski, iar Morata şi Dybala vor începe de pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Aşadar un test relevant pentru forţa acestui Juventus, ca de obicei condus de Cristiano Ronaldo, la 35 de ani acelaşi lider extraordinar pe teren, dar care are timp în această săptănă plină şi să se ocupe de afacerile personale cu la fel de mare succes.

Cristiano Ronaldo are un contract cu gigantul de echipament sportiv american Nike şi la mijlocul săptămânii a participat la filmările pentru un clip promoţional, unde s-a prezentat în condiţie fizică excelentă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a filmat un clip deosebit de spectaculos pentru Nike

A fost o filmare extrem de spectaculoasă, apreciată de toţi cei prezenţi în echipa tehnică, iar portughezul a răsplătit din plin auditoriul cu execuţii care au smuls pur şi simplu ropote de aplauze.

La eveniment a fost prezentă şi Marisa Mendes, fiica agentului lui Cristiano, care este purtătorul de cuvânt al jucătorului. Relaţia dintre CR7 şi Jorge Mendes este una veche, acesta fiind omul care s-a ocupat de absolut toate transferurile din cariarea lusitanului, dar şi de contractele pe drepturi de imagine ale jucătorului.

ADVERTISEMENT

A avut o dublură în unele secvenţe

Cristiano a ţinut să mai demonstreze o dată, dacă mai era nevoie, că în cazul său vârsta din cartea de identitate este doar un număr, pentru că abilităţile sale sunt cu mult peste cele ale unei persoane de 35 de ani.

Cu toate acestea au existat câteva secvenţe în care Cristiano a intrat în locul spectatorului, pentru a privi cum lucrează dublura sa. În contractul cu Juventus este stipulat că jucătorul nu are voie să înreprindă nici o activitate care prezintă grad de risc pentru integritatea sa corporală.

ADVERTISEMENT

A jonglat cu o minge de tenis

Deşi producătorii au dezvăluit faptul că iniţial Ronaldo a vrut să filmeze singur toate scenele el a acceptat să renunţe la anumite secvenţe considerate ceva mai periculoase, cu un risc de accidentare.

Fotbalistul a ştiut să şi creeze bună dispoziţier în jurul său, făcând deliciul celor prezenţi când a început să facă dovada virtuozităţii sale cu o minge de tenis.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!