Fotbal international

Cristiano Ronaldo a încălcat din nou regimul de carantină! Cum a fentat regulile din Portugalia

19.04.2020 | 16:33
Cristiano Ronaldo a incalcat din nou regimul de carantina Cum a fentat regulile din Portugalia
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este cel mai căutat sportiv pe reţelele de socializare, este între primii trei sportivi din lume care a atins ca şi câştiguri suma de un miliard de dolari, este una dintre personalităţile proeminente din lume, dar toate acestea i-au dat convingerea că el este mereu mai presus de lege.

Oamenii sunt nemulţumiţi de privilegiile compatriotului lor

Şi faptul că pentru el legea este doar un termena reieşit în mai multe rânduri în perioada de aşa zisă carantină a starului portughez, desfăşurată la vila din Madeira, alături de mama sa, iubita Georgina şi cei patru copii.

ADVERTISEMENT

Deşi până şi oamenii care văd în el un erou naţional au început să murmurevăzând idolul cum nu respectă nimic din regulamentul de carantină jucătorul lui Juventus a continuat să facă absolut ce vrea şi să nu ţină cont de nici o lege.

Petrecerea s-a ţinut într-un apartament al fotbalistului

Ultima sa ispravă, înainte de obligatoria întoarcere la Torino, unde va mai sta în carantină 14 zile, a fost organizarea cu mare festin a aniversării împlinirii vârstei de 21 de ani de către nepoata sa, Alicia Aveiro, fiica fratelui său Hugo.

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu s-a ţinut în vila unde şi-a petrecut restul timpului. În timp ce oamenilor normali autorităţile le-au interzis orice reuniri, Cristiano a condus mai bine de zece persoane, toate rude, la un apartament ultramodern şi spaţios pe care îl are într-un bloc dintr-un cartier rezidenţial din Madeira, unde în camere tronează imagini gigant ale lui CR/ pe toţi pereţii.

A lipsit doar sora plecată în Brazilia

A ieşit o petrecere pe cinste, aşa cum au subliniat după aceea pe conturile personale majoritatea celor prezenţi, începând de la sărbătorită şi până la mama fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Singura care a lipsit a fost una dintre surorile lui Cristiano, Katia Aveiro, rămasă alături de soţul ei în Brazilia, unde a revenit cu un avion privat în urmă cu ceva mai bine de o săptămână.

Ronaldo a zburat imediat spre Portugalia după meciul Juventus – Inter

În rest au fost prezenţi fratele şi cealaltă soră a lui Cristiano, mama Dolores, iubita Georgina şi copiii. Pentru Ronaldo s-a putut, cu siguranţă acest lucru nu ar fi fost permis altcuiva.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a fentat şi autorităţile italiene, pentru că a zburat cu un charter imediat după disputarea pe 8 martie a ultimul meci din Serie A, Juventus – Inter şi nu a rămas în Piemont, cum prevedeau legile italiene.

ADVERTISEMENT