Fotbal international

Cristiano Ronaldo a început antrenamentele la Torino. Clipul care a strâns în câteva ore 4 milioane de likeuri. Video

14.05.2020 | 15:21
Cristiano Ronaldo a inceput antrenamentele la Torino Clipul care a strans in cateva ore 4 milioane de likeuri Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit în Italia după cele 60 de zile petrecute la Madeira, în Portugalia natală, într-o așa zisă perioadă de carantină.

Se află 14 zile în carantină la Torino

Starul lui Juventus a fost nevoit, de cum a pus piciorul pe aeroportul din Torino, să intre din nou în carantină, pentru 14 zile, la fel ca toți jucătorii străini ai campioanei Italiei, reîntorși la pregătiri.

ADVERTISEMENT

Practic, Juventus este echipa la care antrenorul Maurizio Sarri nu prea poate începe pregătirile cu toți jucătorii, pentru că sunt foarte mulți străini care abia au revenit în „Cizmă”și au fost obligați să intre în carantină.

A sosit alături de iubita sa și de cei patru copii

Șansa este că autoritățile din Italia s-au lăsat greu înduplecate să dea undă verde pentru sport și au decis ca abia începând din data de 18 mai să înceapă antrenamentele colective.

ADVERTISEMENT

Însă Cristiano Ronaldo, care a sosit în capitala Piemontului însoțit de iubita sa, Georgina, precum și de toți cei patru copii ai săi, nu poate sta și admira superba priveliște pe care o are din bijuteria sa de vilă.

Se antrenează alături de Cristiano Junior

El are programul său zilnic de pregătire fizică, fiind un împătimit al sălii de gimnastică și de forță, are piscina, unde să poată înnota în voie, dar și o imensă curte, unde se poate antrena.

ADVERTISEMENT

Și a început antrenamentele alături de fiul său cel mare, Cristiano Junior, care evoluează deja la grupa U9 a clubului Juventus, fiind considerat drept un mare talent, pentru că a marcat foarte multe goluri sezonul trecut.

A postat un videoclip și imagini pe Instagram

Cei doi au schimbat pase și au exersat și execuții din prima, atât cu stângul cât și cu dreptul, Cristiano grăbindu-se apoi să pună pe Instagram atât un videoclip, cât și poze de la acest inedit antrenament sub titulatura: Ca tatăl, ca fiul.

ADVERTISEMENT

În câteva ore, videoclipul și imaginile postate au adus nu mai puțin de 4 milioane de likeuri din partea urmăritorilor, Ronaldo fiind sportivul cu cel mai mare succes pe rețele de socializare, unde a bătut multe vedete din lumea filmului și a showbizz-ului.

ADVERTISEMENT