Sport

Cristiano Ronaldo a lovit puternic cu mingea un steward și l-a doborât! S-a dus imediat să vadă starea lui. Video

Cristiano Ronaldo a lovit puternic cu mingea un stweard, pe care l-a doborât.
14.09.2021 | 21:15
Cristiano Ronaldo a lovit puternic cu mingea un steward si la doborat Sa dus imediat sa vada starea lui Video
ADVERTISEMENT

Starul portughez nu a stat deloc pe gânduri și s-a dus imediat la steward, pentru a se asigura că este în regulă, bărbatul fiind doborât de impactul mingii șutate de „CR7”.

Toată scena s-a petrecut în fața fanilor, care au aplaudat gestul și care au filmat momentul în care Cristiano se duce să se intereseze de starea stewardului, care primea îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a lovit puternic cu mingea un steward și l-a doborât

Cu puțin timp înainte de startul meciului dintre Young Boys Berna și Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției cu un moment care l-a speriat pe starul portughez.

Cristiano a șutat puternic în minge, lovind un steward, care a fost pur și simplu doborât de puterea imprimată de șutul lui „CR7”. Jucătorul lui Manchester United s-a dus imediat să verifice starea bărbatului, în uralele publicului.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a stat câteva zeci de secunde de vorbă cu stewardul, pentru a se asigura că este în regulă, iar fanii au „gustat” din plin momentul, mulți filmându-l sau pozându-l pe Cristiano Ronaldo.

VEZI VIDEO AICI

Cristiano, de neoprit la Manchester United

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United a fost singura mutare care a eclipsat cu adevărat plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona în această vară.

ADVERTISEMENT

Deși până acum, Cristiano a jucat doar două meciuri de la revenirea în echipa „diavolilor roșii”, impactul său a fost total, reușind o „dublă” cu Newcastle, în Premier League și având nevoie de doar 13 minute pentru a deschide scorul în confruntarea cu Young Boys Berna.

Mai mult decât atât, golul lui Cristiano din noul sezon de Champions League a venit într-un moment în care a egalat un record deținut de Iker Casillas.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre recordul de meciuri jucate în Champions League, fostul portar al lui Real Madrid și FC Porto fiind deținătorul recordului, care a fost egalat acum de Cristiano și care urmează să fie doborât.

În plus, Cristiano Ronaldo este și cel mai bun marcator din istoria Champions League.

  • 36 de ani are Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT