Sport

Cristiano Ronaldo a luat atitudine după ce Manchester United a fost umilită de Liverpool: „Nu există alt vinovat!”

Cristiano Ronaldo a reacționat în miez de noapte după ce Liverpool a umilit-o cu scorul de 5-0 pe Manchester United.
25.10.2021 | 11:46
Cristiano Ronaldo a luat atitudine dupa ce Manchester United a fost umilita de Liverpool Nu exista alt vinovat
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost integralist în cea mai dură înfrângere suferită vreodată de Manchester United în fața lui Liverpool. „Diavolii roșii” au pierdut cu 0-5, iar lusitanul a fost implicat în mai multe faze controversate.

Când tabela arăta deja 5-0 pentru „cormorani”, lui Cristiano i s-a anulat un gol, cu ajutorul VAR, pe motiv de ofsaid. Până la acea fază, portughezul a comis un gest grosolan la adresa lui Curtis Jones. Deși fotbalistul lui Liverpool era întins pe gazon, „șeptarul” gazdelor a șutat de mai multe ori cu mingea în el.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după Manchester United – Liverpool 0-5

„Uneori rezultatul nu este cel pentru care luptăm. Uneori scorul nu este cel pe care ni-l dorim. Și asta numai și numai din vina noastră. Nu există alt vinovat!

Fanii noștri au fost, încă o dată, umitori, ne-au susținut necondiționat. Ei merită mai mult decât și depinde doar de noi să le oferim satisfacții.

ADVERTISEMENT

Acum este timpul!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

După acest eșec, Manchester United a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Premier League. „Diavolii roșii” sunt pe locul 7, cu 14 puncte, trei mai puține decât primele patru poziții, care duc în UEFA Champions League.

De cealaltă parte, Liverpool rămâne în lupta la titlu. Este pe locul 2, cu 21 de puncte, unul mai puțin decât liderul Chelsea, tot atât cât o desparte și de cea de-a treia clasată, Manchester City.

ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate pe Old Trafford

Fanii lui Man United nu au mai putut îndura umilința la care sunt supuși și au început să plece de la stadion încă de la pauză, atunci când echipa lor favorită era condusă de marea rivală cu scorul de 4-0.

În opinia multora dintre susținătorii triplei câștigătoare a Ligii Campionilor, vinovatul pentru situația în care a ajuns clubul este nimeni altul decât Ole Gunnar Solskjaer. Nu toată lumea este însă împotriva managerului norvegian, care, la finalul partidei de pe Old Trafford a petrecut minute bune împărțind autografe și făcând poze cu fanii.

ADVERTISEMENT

Puțini sunt însă cei care mai cred în rămânerea lui Solskjaer pe „Teatrul Viselor”. Norvegianul mai are contract cu United până în vara lui 2024, dar casele de pariuri din Marea Britanie deja au pus la bătaie cotele pentru viitorul său înlocuitor.

Principalul favorit la funcția de manager al lui Manchester United este Zinedine Zidane, dar pe listă se mai află și alte nume importante, precum cele al lui Antonio Conte sau Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT