Sport

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record înainte de EURO 2024 cu cele două goluri marcate în Portugalia – Irlanda de Nord! „E un vis”

Cristiano Ronaldo a mai doborât un nou record înainte de EURO 2024, iar atacantul portughez este într-o formă de zile mari la cei 39 de ani.
12.06.2024 | 12:43
Cristiano Ronaldo a mai doborat un record inainte de EURO 2024 cu cele doua goluri marcate in Portugalia  Irlanda de Nord E un vis
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo înainte de EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La 39 de ani, legenda fotbalului mondial nu se oprește din a realiza lucruri mărețe. Așadar, Cristiano Ronaldo a mai doborât un record chiar înainte de a începe EURO 2024.

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record înainte de EURO 2024

Cristiano Ronaldo nu are de gând să se oprească din a mai realiza câte un record și a reușit să doboare încă unul chiar înainte de EURO 2024. Atacantul portughez a marcat două goluri în amicalul cu Irlanda și astfel a devenit primul fotbalist care înscrie în 21 de ani consecutivi pentru o echipă națională.

ADVERTISEMENT

Dar jucătorul de 39 de ani nu s-a oprit aici. Ronaldo și-a consolidat, totodată, primul loc în clasamentul marcatorilor cu cele mai multe goluri pentru echipa națională. CR7 are un total de 130 de goluri înscrise pentru Portugalia și se apropie de 900 în toată cariera.

Astfel, Cristiano se depărtează la 22 de goluri de locul 2, ocupat de fostul jucător iranian Ali Deai și la 24 de execuții față de rivalul său Leo Messi, care ocupă locul 3 în acest clasament.

ADVERTISEMENT

După cele trei amicale din această lună, Cristiano Ronaldo se îndreaptă cu pași încrezători spre Campionatul European din Germania. Iar portughezul va deveni și primul jucător care va evolua în 6 Campionate Europene.

Competiție în care este, din nou, lider absolut al marcatorilor cu 14 reușite în cadrul turneelor finale și cu 45 de goluri, dacă includem și meciurile de calificare.

ADVERTISEMENT

“Sunt îndrăgostit de fotbal”

“Nu mai am mulți ani în fotbal… așa că trebuie să mă bucur. Sunt îndrăgostit de fotbal. Fiecare meci este special, imaginează-ți la EURO cu Portugalia, te simți mândru… e un vis, ca pe când aveam 20 de ani”, a declarat Cristiano Ronaldo după meciul cu Irlanda.

În cadrul unui interviu oferit pentru cei de la UEFA înainte de EURO 2024, Cristiano Ronaldo a discutat despre turneul final, despre abilitățile sale de lider și despre cum reușește să își dezvolte forma sportivă la cei 39 de ani.

ADVERTISEMENT

“An de an, încercăm mereu să îmbunătățim anumite lucruri. Și, odată cu vârsta, începem să pierdem unele abilități, așa că este important să încercăm să ne adaptăm. Acesta este cuvântul cheie. Dacă un jucător dorește să aibă longevitate, trebuie să aibă o adaptabilitate puternică și caracteristicile pentru acea adaptare.

Nu întâmplător joc de 20 de ani la cel mai înalt nivel, iar menținerea acelei performanțe este foarte grea. Numai cu multă dăruire și muncă asiduă putem atinge aceste cifre.

Fiecare jucător profesionist are propriul stil. Încerc să conduc echipa într-un mod care cred că este productiv. Vreau să fiu un jucător care să-i ajute pe alții, cineva pe care să-l admire, să-l considere un model și să fiu un bun profesionist. Îmi place să fac lucrurile prin exemplu, așa cum spun de obicei. 

Cred cu tărie că această echipă va aduce multă bucurie suporterilor portughezi, începând cu acest EURO. Cu toate acestea, în opinia mea, cea mai bună generație de jucători sunt întotdeauna cei care câștigă trofee. Sper că această națională va câștiga pentru că este o echipă incredibil de talentată. Vedem că este posibil să câștigăm EURO, dar nu va fi ușor”, a spus Cristiano Ronaldo pentru UEFA.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Scriitorul celebru care a avut parte de o moarte misterioasă. A fost adorat...
Scriitorul celebru care a avut parte de o moarte misterioasă. A fost adorat de milioane de oameni, dar a trăit o viață de coșmar