Video. Ronaldo, omul – foarfecă! A marcat din nou ca la Torino

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
07/04/2018, 17:24
Video. Ronaldo, omul – foarfecă! A marcat din nou ca la Torino

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Real Madrid a redus la tăcere la mijlocul săptămânii trecute publicul de pe Juventus Stadium din Torino. Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Champions League (prima echipă care a reuşit aşa ceva în istoria competiţiei) a jucat absolut perfect şi a executat fără drept de apel echipa care îi stătuse în faţă şi în finals ultimei ediţii, când a bătut-o tot la trei lungimi, cu 4-1.

Cel mai bun jucător de pe teren, la fel ca şi în finala de la Cardiff, adevărata bestia nera pentru italieni, a fost portughezul Cristiano Ronaldo. O dublă a semnat în finală, o dublă a reuşit şi acum. Jocul vedetei lui Real Madrid a fost atât de spectaculos, încât publicul din Torino a uitat că joacă la echipa care tocmai îi trimite la podea pe favoriţi şi a aplaudat frenetic.

Cel mai aplaudat moment a fost execuţia ireală a lui Cristiano de la al doilea gol al Realului, o foarfecă executată fenomenal şi ceea ce este cel mai important, de la o înălţime incredibilă, de 2,37 m. Buffon a fost pur şi simplu spectator, iar golul a făcut imediat înconjurul planetei, multă lume socotind că portughezul are toate şansele să spere şi anul acesta la Balonul de Aur.

Au existat şi voci, puţine, ce e drept, care au susţinut că reuşita lui Ronaldo a fost întâmplătoare, chiar dacă lusitanul este un mare jucător, pentru că de la acea înălţime trebuie să ai mult noroc să poţi lovi mingea atât de bine şi să o trimiţi în poartă. Iată însă că vine foarte repede dovada că vedeta lui Real chiar stăpâneşte la perfecţie această dificilă execuţie, recidivând sâmbătă, la antrenamentul dinaintea derbyului de Madrid cu Atletico. O execuţie copie la indigo după golul de la Torino, care închide gura tuturor răuvoitorilor.

 

 

Închide ×