Fotbal international

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus! A avut nevoie de doar 8 minute. Video

12.08.2018 | 19:14
Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus! A avut nevoie de doar 8 minute. Aici, în momentul în care trimite mingea în poartă

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus Torino. Starul portughez a debutat pentru “Bătrâna Doamnă” într-un amical împotriva unei echipei secunde a clubului. Ronaldo a avut nevoie doar de 8 minute pentru a înscrie pentru campioana Italiei.

Atacantul portughez a preluat perfect o pasă lungă şi apoi a plasat mingea fără nicio şansă pentru portarul advers în uralele fanilor aflaţi la meci. Principala problemă la acest meci a fost stadionul prea mic, doar 5000 de locuri, mult prea puţin pentru cei care voiau să vadă la lucru noua echipă a lui Juventus.

VEZI VIDEO:

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus! Stoc epuizat de tricouri

La o lună de la transferul oficial de la Real Madrid, stocul cu tricourile lui Cristiano Ronaldo s-a epuizat şi fanii lui Juventus vor mai avea de aşteptat până în luna septembrie pentru a putea cumpăra tricourile cu numărul 7 din magazinul oficial.

Ronaldo este subiectul transferului verii. Starul portughez a plecat în această vară de la Real Madrid după un conflict pe care l-a avut cu preşedintele Florentino Perez. Real Madrid a încasat 105 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, care a ales să joace în Serie A. Portughezl a semnat un contract valabil 4 ani cu Juventus Torino, acolo unde are un salariu stagional de 30 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus: “Îmi plac provocările”

Juventus Torino are 7 titluri la rând în Serie A şi speră să câştige Liga Campionilor cu Ronaldo în echipă. CR7 a câştigat trofeul de 4 ori în ultimii 5 ani cu Real Madrid, anul trecut fiind marcator chiar în finala câştigată cu Juventus, scor 4-1. “Bătrâna Doamnă” a pierdut ultimele 5 finale de Champions League: 1997, 1998, 2003, 2015 şi 2017, ultimul succes în cea mai importantă competiţie inter cluburi fiind în 1996.

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus! A avut nevoie de doar 8 minute. Bucurie cu colegii
Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus! A avut nevoie de doar 8 minute. Bucurie cu colegii

Ronaldo a declarat la prezentarea oficială că abia aşteaptă să debuteze în meciurile oficiale: “De când eram copil, m-am uitat la această echipă și am spus că sper să joc într-o zi pentru ea. Acum voi juca pentru un club fantastic, unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Sunt fericit și sunt pregătit să câștig trofee. Trebuie să le mulțumesc suporterilor, m-au primit într-o manieră fantastică. Juventus este unul dintre cele mai importante cluburi din lume, sunt fericit că mă aflu aici. A fost o alegere ușoară, este o societate incredibilă. De-a lungul anilor, am jucat de câteva ori împotriva lui Juve și am avut un sentiment special când am vazut ca am susținători printre suporterii echipei”

Portughezul a marcat împotriva lui Juventus unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria competiţiei, în această primăvară, în victoria cu 3-0 a “galacticilor” în meciul tur din sferturile de finală. În retur, Juve s-a impus cu 3-1, dar Real s-a calificat mai departe. Cristiano a vorbit şi despre momentul golului de la Torino: “A fost incredibil. Nu mi se mai întâmplase ceva de genul. A fost o senzație minunată. La început am fost surprins, dar din acel moment Juventus a început să îmi placă și mai mult. Referitor la Serie A, sper să mă acomodez destul de repede, dar nu sunt îngrijorat, pentru că este o nouă provocare, iar mie îmi plac provocările”, a mai spus Ronaldo. Patru luni mai târziu, Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Juventus.