Ronaldo ştie de ce jucători are nevoie Real Madrid. Nu îi vrea pe Neymar sau Kane

primera division, real madrid, cristiano ronaldo, de gea, marquinhos

Cristiano Ronaldo e de acord că în vară Real Madrid trebuie să cumpere câţiva jucători de top. El a identificat 3 jucători care ar fi utili.

Deşi zvonurile privind o despărţire în vară de Real Madrid s-au amplificat în ultima perioadă de timp, starul echipei, portughezul Cristiano Ronaldo pare a contrazice toate aceste speculaţii prin faptul că în ultimele zile s-a implicat serios în campania de întărire a lotului începând cu viitorul sezon, ceea ce ar însemna, mai degrabă, că doreşte să continue pe Santiago Bernabeu, unde a venit în vara lui 2009.

Ronaldo pare foarte preocupat de rezultatele slabe înregisatrate de Real în acest sezon şi crede că pentru a redresa situaţia Florentino Perez trebuie să efectueze câteva achiziţii importante, care să refacă moralul galacticilor. La acest moment Ronaldo are însă ca prioritate, susţinut de nucleul greu al lotului, salvarea postului lui Zinedine Zidane şi pentru asta trebuie ca echipa să înceapă să aibă continuitate în rezultatele pozitive.

Cristiano Ronaldo fuge de concurenţă

Ronaldo nu concepe ca din vară să se afle alt antrenor pe bancă, întrucât Zidane este cel care a adus opt trofee clubului în foarte scurt timp şi nu trebuie dat la o parte, ci sprijinit.  Din vară Cristiano consideră că portarul Keylor Navas ar mai putea rămâne doar ca rezervă, iar titularul ar trebui să se aleagă dintre doi goalkeaperi din Premier League, David de Gea de la United şi Thibaut Courtois de la Chelsea. 

Şi apărarea are nevoie de suflu nou, pentru că alături de Ramos încă nu s-a găsit omul potrivit, nici Varane, Nacho sau Vallejo nerupând gura târgului. Carvajal e şeful pe dreapta, dar dacă se accidentează nu sunt variante, Marcelo e rege pe stânga. Italianul Leonardo Bonucci sau brazilianul Marquinhos sunt cei mai buni pe acest post central. Aşa cum era de aşteptat, în atac nu este nevoie nici de Neymar, nici de Harry Kane. Trebuie un jucător tânăr, care să crească lângă Ronaldo şi doar compatriotul său Goncalo Guedes, de la Valencia, ar corespunde modelului.