Fotbal international

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi după eliminarea Portugaliei. Starul lusitan a plâns în hohote după fluierul final la ultimul său meci de la Mondial. Video

Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns la finalul partidei Maroc - Portugalia, scor 1-0, meci care a consemnat eliminarea lusitanilor de la Cupa Mondială din Qatar.
10.12.2022 | 19:03
Cristiano Ronaldo a parasit terenul in lacrimi dupa eliminarea Portugaliei Starul lusitan a plans in hohote dupa fluierul final la ultimul sau meci de la Mondial Video
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a început și partida cu Maroc din sferturile de finală ale Cupei Mondiale pe banca de rezervă. Africanii au deschis golul înainte de pauză, iar starul lusitan, aflat în afara terenului, nu și-a putut ascunde nemulțumirea. Mai mult decât atât, aflat la ultima Cupă Mondială, Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată la limită, scor 1-0 în fața Marocului.

Cristiano Ronaldo nu și-a putut ascunde frustrarea după golul Marocului cu Portugalia. Starul lusitan a plâns în hohote la ultimul său meci la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo, la fel ca în meciul cu Elveția, nu a fost pe teren pentru Portugalia încă din primul minut. După momentele tensionate dintre starul lusitan și Fernando Santos, selecționerul portughez l-a „uitat” pe bancă pe Ronaldo și în meciul cu Maroc.

ADVERTISEMENT

Africanii au surprins încă din faza optimilor de finală la Cupa Mondială din Qatar după ce au eliminat Spania. Formația condusă de Walid Regragui a deschis scorul în minutul 42 prin Youssef En Nesyri care a profitat de eroarea portarului Diogo Costa și a înscris cu o lovitură de cap de la 8 metri.

Cristiano Ronaldo nu și-a putut ascunde nemulțumirea și a fost surprins de camerele TV. Fostul fotbalist al lui Manchester United a oftat înainte de a-și întoarce privirea fix în camera TV. La finalul partidei, cvintuplul Balon de Aur a mers imediat la vestiar și a fost surprins în lacrimi de camerele TV.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a intrat în a doua repriză a meciului Maroc – Portugalia din sferturile Cupei Mondiale

Cristiano Ronaldo a fost introdus în minutul 51 al partidei cu Maroc. Superstarul portughez, care a reușit să înscrie o singură dată la ediția actuală a Campionatului Mondial, l-a înlocuit pe Ruben Neves.

Fotbalistul portughez nu a avut momente notabile până în minutul 90+1 când a interceptat o pasă în careu de la Bruno Fernandes, însă nu l-a putut învinge pe Bono, eroul Marocului din meciul cu Spania.

ADVERTISEMENT

Intrat imediat după pauză, Cristiano Ronaldo a egalat un record deținut de Bader Al-Mutawa în ceea ce privește numărul aparițiilor în tricoul echipei naționale, 196 la număr.

Portugalia, eliminată de la Cupa Mondială din Qatar

Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar. Marocul a produs din nou surpriza la turneul final și după ce a eliminat-o pe Spania, selecționata africană s-a impus și în fața Portugaliei.

ADVERTISEMENT

Astfel, Maroc a devenit prima națională africană ce se califică în semifinalele Cupei Mondiale. Selecționata lui Walid Regragui le-a răzbunat pe Camerun, Senegal și Ghana, echipele care de-a lungul timpului au fost aproape de calificarea în careul de ași la Campionatul Mondial.

În semifinalele competiției, Maroc va înfrunta câștigătoarea meciului dintre Anglia și Franța, duel care va avea loc, sâmbătă, 10 decembrie, ora 21:00.

ADVERTISEMENT