Fotbal international

Cristiano Ronaldo a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală! Ce pedeapsă a primit starul portughez. Video

22.01.2019 | 13:14
Cristiano Ronaldo a pledat vinovat in procesul de evaziune fiscala Ce pedeapsa a primit starul portughez Video

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală din Spania, în care este acuzat de o serie de delicte fiscale comise în perioada 2011-2014, pe când evolua la Real Madrid. Actualul jucător de la Juventus Torino a sosit în capitala Spaniei însoțit de iubita sa Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a jucat luni seară în meciul pe care Juventus Torino l-a câștigat, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în fața formației Chievo Verona, în etapa cu numărul 20 din Serie A. Portughezul a evoluat toate minutele, iar în repriza secundă a ratat un penalty.

Cristiano Ronaldo a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală

Publicația spaniolă El Periodico a anunțat că fotbalistul Cristiano Ronaldo a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală în care procurorii au cerut o pedeapsă de 23 de luni de închisoare și o amendă de 18,8 milioane de euro. Portughezul nu va face nicio zi de închisoare, deoarece în Spania orice pedeapsă mai mică de doi ani este automat cu suspendare.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la sosirea la Tribunalul din Madrid
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la sosirea la Tribunalul din Madrid

Cristiano Ronaldo a venit extrem de degajat la Tribunalul din Madrid, le-a transmis jurnaliștilor că este foarte liniștit, iar înainte de a intra în sală a oferit autografe fanilor. Portughezul a purtat ochelati de soare, era îmbrăcat în negru și în picioare avea adidași de culoare albă. Liniștea fotbalistului venea din faptul că încă din vara trecută ajunsese la o înțelegere cu Fiscul spaniol, iar această înfățișare era doar una formală.

Problema cea mai mare pentru atacantul echipei Juventus Torino este acuzația de viol pe care a depus-o Kathryn Mayorga împotriva sa în Statele Unite ale Americii. Femeia îl acuză pe Cristiano Ronaldo că a forțat-o să întrețină relații sexuale într-un hotel din Las Vegas în vara anului 2009, atunci când s-a transferat de la Manchester United la Real Madrid.