Fotbal international

Cristiano Ronaldo şi-a luat gândul de la Balonul de Aur. Cum a reacţionat starul lui Juventus când a fost întrebat despre trofeu

11.06.2019 | 20:16
Cristiano Ronaldo sia luat gandul de la Balonul de Aur Cum a reactionat starul lui Juventus cand a fost intrebat despre trofeu

Cristiano Ronaldo şi-a luat gândul şi pentru acest an de la Balonul de Aur. Portughezul a refuzat să răspundă la întrebarea care i s-a pus pe această temă după ce lusitanii au câştigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor, în finala contra Olandei. Cristiano Ronaldo a avut o importanţă deosebită la câştigarea trofeului, pentru că el a marcat un hat-trick în semifinala cu Elveţia.

Cristiano Ronaldo a refuzat orice comentariu pe tema Balonului de Aur

Cristiano Ronaldo a sperat ca venind la Juventus să aibă o şansă pentru a dobândi cel de-al şaselea Balon de Aur din carieră. Sezonul trecut trofeul pentru cel mai bun jucător din Europa a revenit fostului său coleg de la Real Madrid, croatul Luka Modric, care, de altfel a câştigat toate trofeele individuale puse în joc pentru 2018.

Din păcate nici în 2019 şansele pentru portughez nu sunt tocmai mari, deşi acum, cu această victorie în Liga Naţiunilor ar putea intra mai mult în discuţie decât rivalul Leo Messi de la Barcelona, care are titlul în Spania şi a şasea oară luată Gheata de Aur, trofeul pentru cel mai prolific jucător în Europa.- Cel care ameninţă serios lupta dintre cei doi titani este olandezul Virgil van Dijk.

Cristiano Ronaldo a refuzat să comenteze dacă are şanse la Balonul de Aur

Olandezul Virgil van Dijk pare a fi principalul favorit

Acesta, prin câştigarea Champions League, devine principalul favorit la Balonul de Aur 2019 şi se pare că şi Cristiano Ronaldo ar fi înţeles acest lucru, de unde şi refuzul său de a da un răspuns la această întrebare. Jucător extrem de orgolios, cum s-a văzut şi la festivitatea de după finala Ligii Naţiunilor, Ronaldo îşi dorea mult să îl bată pe Messi la numărul de Baloane de Aur adjudecate în carieră.

Pe măsură ce anii trec este clar că şansele portughezului vor fi tot mai mici, ceea ce îi măreşte, evident, gradul de frustrare, asta dacă nu cumva sezonul viitor Juventus va reuşi să îşi atingă obiectivul propus de ani de zile, de a lua Champions League, situaţie care i-ar oferi marea şansă lui Cristiano.