Fotbal international

Cristiano Ronaldo a refuzat să poarte medalia de argint! Starul lui Juventus, nervos după înfrângerea cu Lazio din Supercupa Italiei. VIDEO

23.12.2019 | 14:09
Cristiano Ronaldo a refuzat sa poarte medalia de argint Starul lui Juventus nervos dupa infrangerea cu Lazio din Supercupa Italiei VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu a suportat înfrângerea din Supercupa Italiei cu Lazio (1-3) și a refuzat să poarte medalia de argint la gât, fiind foarte supărat. De altfel, pentru Cristiano Ronaldo este prima finală pierdută din 2014 până în prezent.

 Cristiano Ronaldo a refuzat să poarte medalia de argint

Juventus a pierdut cu 3-1 Supercupa Italiei în fața lui Lazio și nu a vrut să poarte medalia de argint. În cazul în care torinezii ar fi câștigat Supercupa, ar fi fost al 30-lea trofeu din cariera starului portughez.

ADVERTISEMENT

În schimb, Ștefan Radu a cucerit al șaselea trofeul în Italia: trei Supercupe ale Italiei și trei Cupe ale Italiei. Fundașul român a fost titular și a jucat toate cele 90 de minute în confruntarea cu Juventus.

A avut un conflict cu Maurizio Sarri

Cristiano Ronaldo a avut mici conflicte cu Maurizio Sarri, în momentele în care tehnicianul lui Juventus îl scotea de pe teren, iar Cristiano avea ieșiri nervoase la adresa deciziei antrenorului.

ADVERTISEMENT

Portughezul a negat faptul că ar fi supărat pe antrenorul său: „În ultimele trei săptămâni nu am evoluat la potențial maxim.

Nu e nicio controversă, voi creați controverse. E adevărat că nu îmi place să fiu înlocuit, dar nu am fost 100% în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Am încercat să ajut pe Juventus, deși jucam accidentat. Chiar dacă nu sunt refăcut complet, atunci când intru pe teren, fie pentru club sau echipa națională, mă sacrific cu mândrie.

În campionat, Inter pune multă presiune pe noi. Sunt la două puncte distanță și trebuie să fim atenți la fiecare meci. Orice eșec sau egal ne poate face să pierdem locul 1.

ADVERTISEMENT

Nu am avut niciodată de-a face cu accidentări grave. Joc 50-60 de meciuri pe an, dar uneori, un eveniment neplăcut poate apărea. E dureros că nu sunt 100%. Au fost multe controverse pe acest subiect fără niciun rost”,  a mai spus Cristiano Ronaldo.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT