News

Cristiano Ronaldo, 3 goluri în 30 de minute în partida cu Cagliari. Când marcase ultimul hatrrick. Video

14.03.2021 | 22:54
Cristiano Ronaldo 3 goluri in 30 de minute in partida cu Cagliari Cand marcase ultimul hatrrick Video
Cristiano Ronaldo a reușit trei goluri în 30 de minute în partida cu Cagliari. Când marcase portughezul ultimul hatrrick. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a reușit un hattrick în doar 30 de minute în partida cu Cagliari, victima preferată a portughezului împotriva căreia reușise să marcheze de trei ori ultima oară pentru Juventus Torino în Serie A.

Starul portughez al lui Juventus le răspunde contestatarilor pe teren după eliminarea din Liga Campionilor și reușește un meci de senzație în Serie A.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Juventus Torino a ajuns astfel la nu mai puțin de 22 de goluri și două pase decisive în 22 de partide din campionatul Italiei, cifre care ar face invidios orice atacant, mai ales că Ronaldo are 36 de ani.

Cagliari, victima preferată a lui Cristiano Ronaldo. Ultimul hattrick reușit de portughez a fost pe 1 iunie 2020

Cristiano Ronaldo a reușit ultimele două hattrick-uri împotriva aceluiași adversar! În doar nouă luni de zile, Cagliari a încasat nu mai puțin de șase goluri de la starul „Bătrănei Doamne”.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ronaldo nu mai marcase de trei ori într-o partidă de mai bine de nouă luni zile! Atunci, portughezul reușea ultimul hattrick și un assist în partida câștigată cu scorul de 4-0 la Torino.

Performanța este cu atât mai remarcabilă cu cât portughezul a reușit hattrick-ul încă din prima repriză a partidei din etapa a 27-a și care o duce pe Juve pe podium cu 55 puncte, la doar o lungime distanță de echipa de pe locul doi, AC Milan și la zece puncte de liderul Inter.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului spaniol AS, Cristiano Ronaldo negociază de ceva timp cu Real Madrid, unde are șanse mari să revină din vară, mai ales că încă nu și-a prelungit contractul cu Juventus: „Îi e dor lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid? Da, mai ales după eliminarea lui Juve în faţa celor de la Porto. Îl vor madrilenii înapoi pe Cristiano? Bineînţeles. Este evident”, au scris și jurnaliștii de la Marca.

Povestea ultimelor hattrick marcate de Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid și Manchester United

Cristiano Ronaldo a reușit ultimul hattrick în tricoul lui Real Madrid pe 18 martie 2018, într-o partida din La Liga. Atunci, atacantul reușea pentru madrileni să marcheze trei goluri împotriva Gironei, iar partida se încheia cu scorul de 6-3, când a atins borna istorică de 50 de hattrick-uri în carieră.

ADVERTISEMENT

Portughezul mai reușise patru goluri pentru Real Madrid cu doar o lună înainte, pe data de 10 februarie, când Real câștiga la pas împotriva celor de la Real Sociedad, scor 5-1.

Lionel Messi are nu mai puțin 36 de hattrick-uri pentru Barcelona în La Liga, cu două mai mult decât rivalul său Cristiano Ronaldo pentru Real, pe care l-a depășit în această ierarhie după ce a reușit trei goluri împotriva celor de Mallorca pe 7 decembrie 2019.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 57 de hattrick-uri în cariera sa

Cristiano Ronaldo a ajuns în urma celor trei goluri marcate cu Cagliari la 57 de hattrick-uri în carieră, dintre care opt au fost reușite în UEFA Champions League: șapte pentru Real Madrid, dintre care patru în fazele eliminatorii și unul pentru Juventus.

Ultimul hattrick reușit de Cristiano Ronaldo pentru Manchester United a fost pe 1 decembrie 2008 împotriva lui Newcastle, când „diavolii roșii” câștigau cu scorul de 6-0.

Recordul de goluri marcate de Cristiano Ronaldo într-o singură partidă este însă de cinci goluri! Starul portughez a mai reușit de patru ori să mai înscrie câte patru goluri. Ronaldo a reușit să înscrie cinci goluri în tricoul lui Real Madrid împotriva Granadei în aprilie 2015.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ultimul hattrick pentru Juventus: „Ținta mea a fost să marchez 767 de goluri!”

Cristiano Ronaldo a publicat o postare pe contul său oficial de Instagram în care vorbește despre cele 770 de goluri pe care le-a reușit în cariesa sa fabuloasă și cu care a reușit să doboare recordul brazilianului Pele: „Am luat in calcul cele 9 goluri pe care le-a marcat pentru echipa statului Sao Paulo, precum si golui inscris pentru nationala militara a Braziliei, astfel ca tinta mea a fost 767, nu 757”, a explicat fotbalistul, pe care Pele l-a lăudat după ultima reușită.

Cristiano, a vida é um voo solo. Cada um faz a sua própria jornada. E que bela jornada você está tendo! Eu te admiro…

Publicată de Pelé pe Duminică, 14 martie 2021

Ronaldo și-a continuat elogiul la adresa marelui Pele căruia i-a transmis un mesaj emoționant: „Nu există fotbalist în lume care să nu fi auzit povești despre meciurile lui Pele, despre golurile și realizările lui. Nu fac nici eu excepție. Sunt plin de bucurie și de mândrie să fiu primul în topul marcatorilor, nu am putut nici să visez vreodată așa ceva când eram doar un copil din Madeira”, a declarat portughezul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

În final, Ronaldo a răspuns și celor care îl văd ca și plecat de la Juventus Torino, după ce echipa sa a fost eliminată din Liga Campionilor și e la zece puncte de liderul Inter: „Abia aștept următoarele meciuri și următoarele provocări. Următoarele recorduri și următoarele trofee. Credeți-mă, povestea asta e departe de final. Viitorul începe mâine și mai sunt multe de câștigat cu Juventus și cu Portugalia. Veniți cu mine în călătoria asta!”, a fost mesajul lui Ronaldo menit să spulbere zvonurile.

  • 770 de goluri a reușit Cristiano Ronaldo, cu 3 mai mult decât Pele
  • 57 de hattrick-uri are portughezul în carieră
  • 34 de hattrick-uri are CR7 în La Liga pentru Real Madrid
  • 36 de hattrick-uri are Lionel Messi în La Liga pentru Barcelona
  • 8 hattrick-uri a reușit Ronaldo în Liga Campionilor (7 la Real Madrid și 1 la Juventus)
  • 4 meciuri are Ronaldo în care a reușit să marcheze câte 4 goluri
  • 5 goluri a reușit Cristiano Ronaldo într-un meci în aprilie 2015 împotriva lui Granada, record absolut al carierei
ADVERTISEMENT