Sport

Cristiano Ronaldo a rupt Instagramul după ce a anunțat că va avea gemeni

Cristiano Ronaldo a anunțat că Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni pe contul său de Instagram iar postarea sa a doborât toate recordurile.
29.10.2021 | 17:19
Cristiano Ronaldo a rupt Instagramul dupa ce a anuntat ca va avea gemeni
ADVERTISEMENT

Starul portughez este din nou în al nouălea cer după ce a aflat că va fi din nou tată, iar Ronaldo i-a oferit un cadou de lux iubitei sale.

Atacantul în vârstă de 36 de ani al lui Manchester United stabilește un nou record pe platformele de socializare și a cucerit definitiv internetul.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va avea încă doi copii cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a preferat să facă acest anunț pe pagina sa oficială de Instagram unde a pozat alături de Georgina Rodriguez ținând în mâini rezultatele ecografiei care le-a confirmat că vor avea gemeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Odată cu nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va ajunge la nu mai puțin de șase copii! Cristiano Ronaldo Junior este fiul cel mare al portughezului și are 11 ani, fiind cel care îi poate călca pe urme tatălui său.

ADVERTISEMENT

Portughezul mai are doi gemeni, o fată și un băiat, Eva și Matteo, care au fost născuți în 2017 dintr-o mamă surogat. Singurul copil pe care îl are în acest moment cu Georgina Rodriguez este o fetiță: Alana Martina, născută tot în 2017.

Cristiano Ronaldo și cifrele incredibile ale anunțului momentului

Cristiano Ronaldo a „rupt” toate mediile sociale cu postarea sa în care anunță că Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni.

ADVERTISEMENT

În mai puțin de 24 de ore, postarea a ajuns la cifra incredibilă de 27 de milioane de aprecieri, iar conform ESPN Cristiano Ronaldo a stabilit un record.

Niciun alt sportiv nu a reușit vreodată să strângă mai multe aprecieri la o singură postare sau fotografie. Și aici Cristiano Ronaldo s-a duelat tot cu rivalul său, Lionel Messi, care deținea precendentul record.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a strâns de asemenea peste 22 de milioane de aprecieri când a anunțat că a plecat de la Barcelona la Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT