Fotbal international

Cristiano Ronaldo a strâns aproape 6.000.000 de like-uri cu o singură fotografie! “Începutul unei zile perfecte!” Foto

18.04.2020 | 16:10
Cristiano Ronaldo a strans aproape 6000000 de likeuri cu o singura fotografie Inceputul unei zile perfecte Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este una dintre cele mai urmărite vedete din lume pe reţelele de socializare. Este numărul unu în lumea sportului şi a întrecut foarte multe staruri din lumea showbizz-ului.

Cifră record de like-uri într-un interval de timp atât de scurt

Cea mai bună dovadă asupra uriaşului impact pe care îl are starul lui Juventus în mediul virtual este ultima fotografie postată, în care se află alături de iubita sa Georgina şi de trei dintre cei patru copii ai săi.

ADVERTISEMENT

În numai trei ore această superbă imagine de familie a strâns o cifră incredibilă de like-uri, nu mai puţin de 5.904.547! Pur şi simplu Cristiano Ronaldo are magnet, tot ce postează devine în scurt timp potenţial record de vizualizări şi de aprecieri.

Este alături de Alana Martina, Matteo şi Eva Maria

În imagine Cristiano se află doar cu Alana Martina, copilul rezultat din relaţia sa cu Georgina şi cu gemenii Matteo şi Eva Maria, cei veniţi pe lume cu ajutorul unei mame surogat din SUA, plătită regeşte de portughez.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

The best way to start the day ?❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tot printr-o mamă surogat a apărut şi Cristiano Junior, care are acum 10 ani şi care nu apare în această fotografie, alături de tatăl său, deşi cei doi au putut fi văzuţi de fanii jucătorului de multe ori împreună.

A petrecut o lună de carantină la Madeira

Cristiano a petrecut perioada de carantină în localitatea natală, la Madeira, unde şi-a construit o vilă ca-n poveşti, ce a costat zece milioane euro.

ADVERTISEMENT

El a plecat imediat din Torino după ultimul meci jucat în Serie A pe 8 martie, derbyul cu Inter, disputat cu porţile închise, dar trebuie să revină până luni în Italia.

Urmează alte 14 zile de carantină la Torino

Unde va trebui să intre într-o nouă perioadă de carantină de 14 zile, pe care o va petrece la superba sa locuinţă din capitala Piemontului.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara anului 2022, cu drept de prelungire automat, însă nu ar fi exclus să plece de la Torino, ca urmare a crizei provocată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT