Sport

Cristiano Ronaldo a transformat în realitate visul unui copil sirian după cutremurele devastatoare. Gestul de lăudat al atacantului de la Al-Nassr. Video

Cristiano Ronaldo i-a împlinit visul unui copil sirian după cutremurele devastatoare din Turcia și Siria. Atacantul portughez a donat un avion plin de provizii victimelor.
06.03.2023 | 10:11
Cristiano Ronaldo a transformat in realitate visul unui copil sirian dupa cutremurele devastatoare Gestul de laudat al atacantului de la AlNassr Video
Cristiano Ronaldo i-a împlinit visul unui copil sirian după cutremurele din Turcia și Siria. Sursă foto: Twitter - @Foro_TV.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo i-a îndeplinit visul lui Nabil Saeed, un copil sirian, care a precizat după cutremurele devastatoare care au lovit atât Siria, cât și Turcia, că marea sa dorință este să-l întâlnească pe cvintuplul Balon de Aur.

Cristiano Ronaldo i-a îndeplinit visul unui copil sirian

Al-Nassr, echipa la care este legitimat în prezent atacantul portughez, l-a invitat pe Nabil Saeed la meciul de pe teren propriu cu Al Batin, câștigat de echipa lui Rudi Garcia, scor 3-1 în etapa 19 din Pro Saudi League. Ulterior, Nabil Saeed a avut ocazia de a-l întâlni pe legendarul fotbalist pe care l-a îmbrățișat.

ADVERTISEMENT

”Când l-am văzut pe Ronaldo, m-am gândit că este unu vis. Nu mi-a venit să cred. Nu ştiu când se va termina acest vis. Sper că oricine îl poate cunoaşte pe Ronaldo. Este un om foarte bun”, a declarat Nabil Saeed, potrivit Reuters.

Nabil Saeed și-a anunțat visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo prin intermediul unui videoclip, după cutremurele devastatoare care au avut loc la începutul lunii februarie în Siria și Turcia. Al-Nassr a marcat toate cele trei goluri ale victoriei cu Al Batin în minutele de prelungire ale partidei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a donat un avion plin cu provizii victimelor cutremurelor din Turcia și Siria

Cristiano Ronaldo a luat atitudine după cutremurele devastatoare care au lovit Turcia și Siria la începutul lunii februarie și după care aproximativ 50.000 de persoane și-au pierdut viața. Atacantul lui Al-Nassr a donat un avion plin cu provizii victimelor, potrivit Daily Mail.

Totodată, fostul atacant de la Real Madrid, Juventus și Manchester United a oferit bani pentru corturi în care să stea oamenii rămași fără locuință, pentru alimente, medicamente, dar și alte necesități. De asemenea, Merih Demiral, fundașul turc al celor de la Atalanta, a inițiat o strângere de fonduri pentru victimele cutremurelor.

ADVERTISEMENT

Fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo la Juventus a scos la licitație tricouri rare, cu autograf, inclusiv unul dintre echipamentele starului portughez. Transferat în Arabia Saudită la începutul anului, Cristiano Ronaldo a fost ales jucătorul lunii februarie după cele opt goluri marcate în patru partide, în a doua lună a anului.

Cristiano Ronaldo și Al-Nassr, victorie incredibilă în ultima etapă din Arabia Saudită

Al-Nassr a câștigat în ultima etapă din Pro Saudi League, scor 3-1 cu Al Batin și și-a păstrat poziția de lider în clasament. Victoria formației antrenate de Rudi Garcia a venit după trei goluri marcate în minutele 90+3, 90+12 și 90+14.

ADVERTISEMENT

Al Batin a deschis scorul în minutul 17 și a reușit să conducă nu mai puțin de 76 de minute, însă a plecat fără niciun punct de pe stadionul „Mrsool Park”. Al-Nassr se află pe primul loc în ierarhie, cu 46 de puncte în 19 partide.

Imediat în spatele echipei lui Cristiano Ronaldo se află Al-Ittihad care a acumulat 44 de puncte în tot atâtea meciuri. Starul portughez nu a contribuit decisiv la vreo reușită a formației sale împotriva lui Al Batin.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici