Fotbal international

Cristiano Ronaldo a vorbit înainte de marele derby Juventus – Inter Milano: ”E ca un Real Madrid – Barcelona”

29.02.2020 | 11:49
Cristiano Ronaldo a vorbit inainte de marele derby Juventus  Inter Milano E ca un Real Madrid  Barcelona
ADVERTISEMENT

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo a vorbit înainte de marele derby al fotbalului italian, Juventus – Inter Milano, care se va disputa duminică seară.

Cristiano Ronaldo a vorbit înainte de marele derby Juventus – Inter Milano: ”Va fi straniu să jucăm fără spectatori un meci așa important”

”Juventus – Inter este ca un Real Madrid – Barcelona. Cu Inter, Milan și Lazio sunt mereu super meciuri și e frumoas să joaci în ele. Va fi o partidă fantastică împotriva unei echipe foarte bune, cu un antrenor de excepție”, a declarat portughezul pentru Sky Sport.

ADVERTISEMENT

”Suporterii noștri nu vor fi la stadion și suntem triști din această cauză, dar vor încerca să câștigăm și fără ei. Va fi straniu să jucăm fără spectatori un meci așa important. Nu va fu frumos, dar sănătatea este cea mai importantă”, a spus Cristiano Ronaldo înaintea derby-ului Juventus – Inter Milano.

”Nu văd un moment critic, sunt convins că sezonul nostru poate fi minunat”

”E adevărat că nu suntem în cel mai bun moment, dar nu facem o dramă din asta. În unele meciuri nu îți iese ce exersezi la antrenamente. Uneori pierzi, alteori câștigi. Lucrăm și continuăm să ne antrenăm pentru meciurile următoare”, a continuat Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”Respectăm ideile antrenorului. Încerc să îmi aduc contribuția, ajutând echipa cu goluri și pase decisive. Nu văd un moment critic, sunt convins că sezonul nostru poate fi minunat și că ce e mai bun urmează să vină”, a menționat starul lui Juventus.

”Sunt momente în care simt mai multă presiune pentru că sunt Cristiano”

”Și colegii mei au responsabilități, dar sunt momente în care simt mai multă presiune pentru că sunt Cristiano. Lumea așteaptă mult de la mine, dar nu sunt preocupat de asta, sunt păregătit. Prioritatea mea este să-mi ajut colegii și să câștigăm”, a afirmat Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”Sunt fericit la Juventus. Joc la cel mai bun club din Italia și am alături de mine cei mai buni fotbaliști. Am câștigat trofee sezonul trecut și sper să facem acest lucru și în acest an”, a încheiat starul portughez.

Juve – Inter se joacă fără spectatori

La meciul din etapa trecută, când Juventus a învins Spal în deplasare, scor 2-1, și Cristiano Ronaldo a deschis scorul, portughezul în vârstă de 35 de ani a jucat meciul cu numărul 1.000 din carieră.

ADVERTISEMENT

Partida Juventus Torino – Internazionale Milano, din etapa a 26-a din Serie A, se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 21:45. Întâlnirea se va juca fără spectatori, la fel ca alte cinci meciuri din această rundă, din cauza epidemiei de coronavirus care a lovit Italia.

ADVERTISEMENT